Galéria

Van, aki inkább háromszor fürdik egy nap: híres emberek, akik elmondták, miért nem használnak dezodort

Forrás: Orvosi szakértők arra figyelmeztetnek, hogy az alumínium alapú dezodorok és izzadásgátlók használata nem javasolt szoptató nőknek, Kourtney Kardashian pedig úgy döntött, hogy lemond róla gyermekei egészségének megőrzése érdekében.
Forrás: A stand-up humorista bevallotta, hogy soha nem használ dezodort. Úgy véli, hogy a parfüm használata több mint elegendő a hóna alatti terület gondozásához.
Forrás: A reality-tévésztár, akit sokan Hugh Hefner valóság show-jából ismertek meg, terhessége alatt döntött úgy, hogy felhagy a dezodor használatával. Véleménye szerint rengeteg mérgező és káros dolgok vannak az izzadásgátlókban, amiket, ha a testére fúj, a gyermekének is árt vele.
Forrás: A Trója sztárja allergiás a dezodorra, ezért inkább parfümöt használ. „Minden nap viselek [parfümöt]. Reggel az üveg ott van a fogkefém mellett. Allergiás vagyok a dezodorra, ezért még a hónaljamra is fújok belőle egy kicsit. Az edzőteremben pedig vízpermetet használok, de valószínűleg nincs jó szagom ilyenkor. Szeretem megosztani a tökéletlenségeimet és a sebezhetőségemet. Ez a lehetetlen törekvés a fiatalságra és a tökéletességre nem nekem való” – mondta.
Forrás: A Pretty Woman sztárjának egyszerűen nincs energiája napi rendszerességgel dezodort használni. „Valóban nem használok dezodort. Nem szeretem ezt sok emberrel megosztani. Egyszerűen elfelejtem és nincs is kedvem ezzel bajlódni mindennap."
Forrás: A díjnyertes színész úgy véli, a zuhanyozás több mint elég ahhoz, hogy távol tartsa a kellemetlen testszagot. „Már nem igazán használok dezodort. Sokat zuhanyozom, szóval ez talán segít. Reggel, majd este. Illetve edzés után is." – osztotta meg a véleményét.
Forrás: Sok dezodor olyan káros összetevőket tartalmaz, amelyek hatással lehetnek egészségünkre, Cameron Diaz pedig nem is hajlandó vállalni ennek kockázatát. „Nem hiszek az izzadásgátlókban. Mert csak árt nekünk. Majdnem 20 éve nem használok dezodort. Sok ember azért büdös, mert ezeket használja" – mondta.