Galéria

Magyar sztárok, akik külföldön is szerencsét próbáltak

Forrás: Az egykor Viva tévés férjét Nürnbergbe szólította a munka, így Ada két fiával kiköltözött. Azóta már egy kislánnyal is bővült a család, és bár hazaköltöztek, Ada nagyszerű élménynek és tapasztalatnak élte meg a kint töltött időszakot.
Forrás: A gasztroguru több évig élt Izraelben, majd Görögországba költöztek szerelmével, Nimroddal. Az egykori tévés mindig is imádott utazni és új kultúrákat megismerni, ami a gasztronómiai tudásának fejlesztésében is sokat segített.
Forrás: A sikeres műsorvezető sokáig élt kétlaki életet szerelmével, Adéllal és két kisfiúkkal. Bence a vele készült interjúnkban elárulta, hogy mindig is szerette a német kultúrát és tévés világot, ami sok szempontból inspirálta, hogy végül ő is a médiában helyezkedjen el.
Forrás: A gyönyörű modell a világ legismertebb és legfoglalkoztatottabb szupermodelljeinek egyike, aki rengeteg helyre utazott munkája miatt. Ma azonban már letelepedett, méghozzá barátja, a híres színész, Dylan Sprouse kedvéért, akivel először Brooklynban, majd Los Angles-ben találták meg otthonukat.
Forrás: SP néven ismerte meg az ország, aki többek között Fluor Tomival is csinált közös számokat. Ám szinte egyik pillanatról a másikra úgy döntött komolyabb terveket szeretne megvalósítani az életben. New Yorkba költözött, ahol profi fotós vált belőle. Bár sokat jár haza, otthonának az amerikai nagyvárost tekinti.