Galéria

Így viselkednek az egyes csillagjegyek az első randin

Forrás: Kos

A Kos elképesztően lelkes és tüzes személyiség, így nagy a valószínűsége annak, hogy az első randit teljes mértékben ő szervezi meg, gondol az ételre, italra és persze a közös élményre is. Nem szívesen engedi ki az irányítást a kezei közül, ez már ekkor látszik!


Forrás:

A Bika nagyon nehezen mond igent az első randira, mert szereti alaposan megfontolni, kivel kezd ismerkedni. Ez a távolságtartás jellemző rá eleinte, néhány alkalom kell, hogy felengedjen.


Forrás:

Mivel az Ikrek nagyon lelkis, beszélgetős és okos típus, az első randin nem a kiszemeltje külsejével lesz elsősorban elfoglalva, hanem azt fogja tesztelgetni, elég szellemes, elég okos-e az illető.


Forrás:

A Rák legszívesebben egy gyertyafényes vacsora mellett találkozik először új kiszemeltjével, az olyan beszélgetéseket szereti, amik hosszúak és nem szakítja meg őket semmi.


Forrás:

Az Oroszlán azt gondolja, hogy ő a világ közepe, ezért az első randin gyakorlatilag azt várja, hogy a másik egészen egyszerűen nyűgözze le, vegye le a lábáról.


Forrás:

A Szűz nagyon válogatós és szereti tesztelgetni új kiszemeltjét, ezért az első randinál átadja a szervezés jogát. Ha az illető képes megugrani a feladatot, akkor lesz közös jövőjük.


Forrás:

A Mérleg a legromantikusabb jegy mind közül, arra vágyik, hogy a szerelem természetesen, a maga tempójában alakuljon, így az első randit sosem bonyolítja túl, egészen spontán és egyszerű.


Forrás:

A Skorpió egy nagyon erős, ugyanakkor érzelmes jegy, így ő már az első randin mélyre ás a másik lelkében. Nem érdekli a felszínesség, csak az, milyen valójában az új partnere.


Forrás:

A Nyilas nem az a típus, akinek könnyű bekötni a fejét, kicsit ódzkodik az elköteleződéstől, így vele az első randi tuti, hogy laza, könnyed és mókás lesz.


Forrás:

A Bak nagyon odateszi magát az első randin, igyekszik a legszebb, legjobb, legokosabb, legnagyszerűbb oldalát mutatni és ezt várja el a másik féltől is.


Forrás:

A Vízöntő életében nincs két egyforma első randi, teljesen kiszámíthatatlan hogy fog viselkedni vagy mihez lesz kedve. Szóval hozzá csak valaki olyan fog passzolni, aki extrém spontán.


Forrás:

A Halak már az első randin a lelki társát keresi, szinte azonnal egy tündérmesébe képzeli magát. Ha sikerül a másiknak fenntartani ezt a mesebeli idillt, nyert ügye van.