Galéria

7 cipőtrend, amit 2023-ben semmiképpen se hagyj ki

Forrás: A klasszikus vonalat megéri egy kis időre elfelejteni, és egy fokkal letisztultabb, ám azért látványos darabokban gondolkodni. Az ezüst árnyalatai egyébként nemcsak a magas sarkú darabok között hódítanak majd, hanem a csizmák körében is!
Forrás: Ár: 37.990 Ft - itt!
Forrás: 2022-ben is láthattunk már példát arra, hogy a sarkaknak sem kell feltétlenül a megszokott keretek között mozogniuk, idén pedig úgy tűnik, hogy szép számmal kerülnek majd a boltok polcaiba olyan bizonyítékok a témában, amik nekünk is segíthetnek kicsit túllendülni azon a bizonyos komfortos zónán.
Forrás: Ár: ~ 54.535 Ft - itt!
Forrás: A vastagabb, pár centire emelt talpak jó pár éve tartották már stabil helyüket közöttünk, így szinte várható volt, hogy lassan eljön majd a búcsú ideje. A tervezők idén ugyanis visszatérnek a feledésbe merült gumicsizmákhoz, hogy különféle stílusos formát adva nekik, ismét meggyőzzenek minket arról, hogy mennyire működőképes is tud lenni egy ilyen praktikus darab a mindennapokban. Természetesen hosszabb és rövidebb szárral is szóba jöhet!
Forrás: Ár: 39.490 Ft - itt!
Forrás: A számtalan árnyalatban pompázó sportcipők egy ideje már a háttérbe húzódtak, és a minimalista irány került előtérbe a rohangálós darabok között. Az előrejelzések szerint idén az Adidas Samba és annak minden újragondolt változata lesz a legnagyobb shoppingsláger a kényelmes lábbelik között.
Forrás: Ár: 39.990 Ft - itt!
Forrás: A leginkább velúrból készült elegáns cipellők most háttérbe szorulnak majd, hogy az orránál hegyes, vagy éppen szögletes sziluettben pompáz, tűsarkú csizmáknak adják át a főbb szerepeket!
Forrás: Ár: ~ 35.500 Ft - itt!
Forrás: A papucscipők még mindig hihetetlen sikernek örvendenek majd, ám ha valami új kis laposra darabra vágynál, akkor a balerina cipőt neked találták ki. Ezek a formás, többféle színben és ötletben kapható kreációk egyébként már jó ideje próbálnak visszakerülni az élvonalba, és nagyon úgy tűnik, hogy 2023 az ő évük lesz.
Forrás: Akciós ár: 11.190 Ft - itt!
Forrás: Szerencsére nem kell túlontúl újratervezned a jól bevált gardróbtrükkjeidet ahhoz, hogy ez az visszatért divatcikk kiemelt helyet élvezzen a mindennapjaidban.
Forrás: Akciós ár: ~ 30.303 Ft - itt!