Galéria

A Meghan & Harry dokumentumfilm-sorozat csúnya ferdítései

Forrás:

Hétfő óta kiemelt téma az, hogy valójában az előzetes pillanatképein elcsíphető paparazzik hada nem Meghan Markle-t üldözi, a kép ugyanis sokkal korábbi, minthogy az egykori színésznő és a herceg megismerkedtek volna. A fotó a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. részének hivatalos premierjén készült 2011-ben.


Forrás: Ezen képkockák Donald Trump egykori ügyvédjéről, Michael Cohenről készültek 2019-ben. A személyes tanácsadóként is dolgozó férfi éppen távozik New York-i lakásából, hogy hivatalosan is megkezdje börtönbüntetését.

A képkockákkal azt akarták elérni, hogy a nézők láthassák azt, hogy valójában mit is kellett átélnie a suxessi hercegi párnak úton-útfélen.
Forrás: Ez a kép 2019-ben készült Desmond Tutu érsek fokvárosi rezidenciájában. A bennfentesek elárulták, hogy a pár nagyon is jól tudta, hogy képek készülnek róluk és bele is egyeztek ezekbe. Így nem értik, hogy most miért kaptak egy teljesen más fényt az akkori felvételek?! Az ott jelenlévő és engedéllyel rendelkező fotósok most átverve érzik magukat, és úgy gondoljuk, hogy ők is egyfajta bábok voltak abban a játékban, amit Meghan és Harry játszik jó ideje a palotával.
Forrás: Ezen felvételek az egykori modell, Katie Price tárgyalásán készültek 2021 decemberében, a Crawley Magistrates' Court előtt az angliai Crawley-ban.

Sokan ezen tények láttán is kiakadtak, ugyanis nem tudják megérteni azt, hogy a Netflix hogyan használhat fel mindenféle hamis fotót arra, hogy érzelmeket váltsanak ki az emberekből?!