Galéria

Van, aki szó szerint átváltozott: híres magyar emberek, akik elárulták, hogyan fogytak le

Forrás:

A Reggeli műsorvezetője 2020-ban kezdett el komolyabban a futással foglalkozni, aminek hatására 12 kilótól szabadult meg. Zsófi azóta sportosabb, mint valaha és több interjúban is elmondta, hogy a közérzete is sokkal jobb, amióta a futás az élete szerves része lett.


Forrás:

Gáspár Evelin egy időben sokat küzdött a plusz kilókkal, ám napjainkban nem egyszerűen csinos, hanem karcsú is. Ez elsősorban kitartásának és életmódváltásának köszönhető. Győzike lánya elmondása szerint 15 éves kora óta diétázik. Bár nagyon sok drasztikus és kevésbé drasztikus diétát és módszert próbált ki, végül az hozott változást az életébe, hogy a sanyargatás helyett szimplán csak odafigyel mit és mennyit eszik, illetve sokat mozog.


Forrás:

Az énekesnő mindig is a legszebb magyar sztárok egyike volt, ám neki is meggyűlt a baja a plusz kilókkal. Közel 2 éve majdnem 20 kilót dobott le, amit a kemény edzésnek és az egészséges étkezésnek köszönhet. Bár Reni mindig odafigyelt rá, mi kerüljön a tányérjára, a mennyiséget nem fogta vissza és azt sem rejtette véka alá, hogy rossz órákban étkezett. Naponta legalább 3 liter vizet iszik és csak 50 gramm szénhidrátot enged meg magának.


Forrás:

A celeb-műsorvezető pár hónap alatt adott le 15 kilót, ami egyből meglátszott rajta. Kasza Tibi elmondta, hogy miután zsírmájat diagnosztizáltak nála, úgy döntött, ideje változtatnia életmódján. Szigorú diétával, mozgással és az általa forgalmazott fehérjével érte el álom testét. Átalakulása pedig igazi mozgalmat indított el. Számos követője kezdte el a celeb általi útmutatást, természetesen sikerrel.

 


Forrás:

4 éve óriási elhatározásra jutott a Barátok közt színésznője, ugyanis kiderült, hogy inzulinrezisztenciája van. Ennek hatására teljesen megváltoztatta a táplálkozását és bevezette a mindennapjaiba a rendszeres testmozgást. Dia egyébként elmondta, hogy nem eszik cukrot és fehér lisztet. Csak teljes kiőrlésűt tésztát fogyaszt, de azt is inkább ebédre, mint vacsorára.

 


Forrás: Akárcsak Dia esetében, nála is az inzulinrezisztencia indított el mindent. Teljesen elhagyta a cukrot és a szénhidrátot, aminek pozitív hozadéka is lett. Több, mint 20 kilótól szabadult meg.