Galéria

Mit tartogat számodra az első telihold?

Forrás:

Ebben az időszakban ráébredhetsz, hogy a gyerekkorod sebei hogyan befolyásolják a jelenlegi életedet.


Forrás: Lehet, hogy a múltban elkövettél egy hibát, ami miatt egy számodra fontos személy elfordult tőled. Most lehetőséget kapsz, hogy helyrehozz mindent.
Forrás: Lehet, hogy neheztelsz magadra, amiatt, hogy a befektetett időd és energiáid még mindig nem térültek meg. Itt az ideje előtérbe helyezni az öngondoskodást, ami segíteni fog, hogy megtaláld a belső békét és sikert sikerre halmozz.
Forrás: Az érzelmeid minden bizonnyal intenzívebbek lesznek a szokásosnál, akár az is lehet, hogy összetűzésbe kerülsz egy olyan személlyel, akit nagyon szeretsz. Óvatosan kommunikálj ebben az időszakban, mert könnyen megbánhatod a meggondolatlan kijelentéseket.
Forrás: A telihold során számodra alkalom nyílik a pihenésre, az elmélkedésre és a feltöltődésre. Ne zavarjon, hogy januárban mindenki beleveti magát a munkába, adj időt magadnak.
Forrás: Ez a telihold a másokkal való kapcsolatteremtésről szól számodra. Végre elég bátorságod lesz hozzá, hogy bemutasd az ötleteidet a kollégáidnak, vagy éppen ahhoz, hogy beszélgetést kezdeményezz a kiszemelteddel.
Forrás: Számodra a telihold azt a kihívást hozza, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ez a probléma már régóta jelen van az életedben, de most tetőzik és nincs más választásod, helyre kell hoznod a megbillent egyensúlyt.
Forrás: Ihletet kapsz, hogy felhagyj a hétköznapi rutinnal, és belevesd magad a tanulásba. A kíváncsiságod személyes fejlődéshez vezet.
Forrás: Eljön a pillanat, hogy vállald a sebezhetőséget valaki előtt, akit nagyon szeretsz. Ez a gesztus sorsfordító lesz a kapcsolat szempontjából és erősíti a kölcsönös megértést.
Forrás: A telihold kihívások elé állít mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben. Ez a folyamat viszont nagyon tanulságos lesz számodra és elengedhetetlen ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki magadból.
Forrás: Ez a telihold felnyithatja a szemet azzal kapcsolatban, hogy törődnöd kell az testeddel és a lelkeddel. Rá fogsz jönni, hogy az apró változások is képesek előidézni a belső egyensúlyt.
Forrás: Ebben az időszakban tedd félre a kötelességeidet és hagyd, hogy a szíved irányítson. Ha az érzelmeidre hagyatkozol, különösen örömteli pillanatokat élhetsz át a szerelmeddel vagy akár a családtagjaiddal is.