Galéria

3 csillagjegy, aki imád vásárolni - És 3, akik mindig spórolnának

Forrás: Az Oroszlánok imádják a fényes, drága megjelenésű ékszereket és ruhákat, ami nem csoda, hiszen őrületes szépérzékük van. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag luxus márkákat vásárolnak, sokkal inkább azt, hogy a rengeteg ruha közül egy extrább, feltűnőbb darabot fognak leemelni a polcról.
Forrás: Egy Nyilas nem a ruhaboltban fogja elkölteni a pénzét! Ő sosem habozik, ha lehetősége nyílik az utazásra és az új kalandok, emlékek gyűjtésére. Ha bármilyen programról van szó, ők nem félnek a bankkártyájuk után nyúlni, és kisebb vagyont költöttek már koncertekre, fesztiválokra, nyaralásokra és rögtönzött hosszú hétvégézésekre.
Forrás: Tudtad, hogy a legtöbb Mérleg mindig figyel arra, hogy sose legyen hétköznapi a megjelenése? Igen, ez a csillagjegy nem gondol a pénztárcájára, amikor arról van szó, hogy milyen stílusos és extra szettet tud összerakni, főleg, ha valakit le is szeretne nyűgözni. Nem véletlen, hogy aki betéved a gardróbjába, úgy érezheti magát, mintha egy hollywoodi sztár szekrényében nézelődne. Neki minden eseményhez van egy csinos kiegészítője, ruhája!
Forrás: A Szüzek sokkal szívesebben töltik otthon a szabadidejüket, mintsem, hogy vásárlással üssék el az időt. Nem szeretnek felesleges és céltalan pénzköltési körutakat tenni, inkább a kreatív és otthoni hobbikat kedvelik. Ha pedig mégis vásárolni indulnak, tuti, hogy fejben már összeállították a teljes bevásárlólistát, és véletlenül sem csúszik plusz tétel a kosarukba.
Forrás: A határozott és erős jellemű Vízöntők nem szívesen töltik szabadidejüket azzal, hogy üzletekben vadásszanak következő szerzeményükre, és úgy egyébként is a spórolásra esküsznek. Inkább arra figyelnek, hogy életüket egyensúlyban tartsák, sportoljanak, a szabadban legyenek és feltöltődjenek. Ettől függetlenül néha rájuk jön az öt perc, és vesznek ezt-azt, de az biztos, hogy ritkaságszámba megy náluk ez!
Forrás: A céltudatos és szorgalmas Bakok sem szeretnek feleslegesen a bankkártyájuk után nyúlni. Amilyen sokat gondolnak a munkájukra, annyira keveset törődnek azzal, hogy a pénzből mennyit költhetnének pluszban önmagukra. Inkább előre terveznek, spórolnak, félretesznek, és felkészülnek a kiszámíthatatlan helyzetekre, amikor jól jön egy kis plusz összeg.