Galéria

A nap, ami minden csillagjegynek szerencsét hoz januárban

Forrás: A tavalyi év vége talán a lelassulásra szólt, január 12 után viszont újra a produktivitásé lesz a főszerep a napjaidban és fénysebességgel pipálhatod ki a pontokat a to-do listádon – hála a bolygóállásnak, ami felboostolja az energiaszintedet. Azért vigyázz, mert ha túl gyorsan le akarod tudni a teendőidet, sajnos könnyedén kiéghetsz.
Forrás: Január 12-én a kreativitásod mintha szárnyakat kapna és ez az életed minden területére hatással lesz – még a szabadidős tevékenységeidre is. Hagyd, hogy magával ragadjon a kíváncsiságod és szervezz magadnak olyan programokat, amelyeket korábban sohasem próbáltál. Hidd el, a Mars retrográdja után jár neked a szórakozás!
Forrás: Bár már hónapok óta boldogtalan voltál az otthonodban, mégsem mertél belevágni az átrendezésébe vagy a felújításába? Ne várj tovább, mert a január 12-ei nap tökéletes alkalom arra, hogy változtass az élettereden. Úgyhogy már lapozhatod is a Pinterestet az inspirációért!
Forrás: Mivel az uralkodó bolygód, a Mars január 12-én a kíváncsiságáról és a kommunikatív személyiségéről híres Ikrek jegyében állomásozik, így ezen a napon végre önmagadnak érezheted magad és bátran kiállsz a véleményed, az ötleteid mellett. Mert bizony a Mars retrográdja alatt sokszor nehézséget okozott neked az, hogy megvitasd a nézőpontodat másokkal…
Forrás: A Mars retrográdja alatt lehetőséged volt arra, hogy átértékeld az anyagi helyzetedet, január 12-én pedig tisztábban láthatod a kapcsolatodat a pénzzel, mint valaha. Ráadásul váratlanul megrohamoznak téged az új ötletek, illetve perspektívák is és ha odafigyelsz arra, hogy ne költs impulzívan, a bankszámlaegyenleged egyre stabilabban fog növekedni a jövőben.
Forrás: A bolygók állása hónapok óta arra kényszerített téged, hogy felülvizsgáld a gondolataidat, az ötleteidet és a terveidet, ám január 12-én pontot tehetsz az önreflexiód végére: számtalan lehetőség és út kirajzolódik előtted az új évet illetően. És ha mindez nem lenne elég, a Mars újdonsült helyzete az életerődet is felturbózza, szóval neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy kitaláld, merre indulj tovább.
Forrás: A Mars retrográdja alatt előtérbe kerültek a rossz szokásaid, így felismerhetted azokat is, amelyekről korábban nem voltál hajlandó tudomást venni. Úgyhogy már „csak” annyi a dolgod, hogy egészségesebb rituálékat vezess be a heteidbe: erre pedig aligha akad ideálisabb dátum a január második csütörtökénél.
Forrás: Az elmúlt hónapokban gyakran konfliktusba kerültél a barátaiddal, a rokonaiddal vagy akár a kollégáiddal? Igen, erről is a Mars retrográdja tehet, ami megnehezítette a problémák megoldását a kapcsolataidban. Ne aggódj, mert január 12-én fordul a kocka és megszűnnek a vitáitok, továbbá gördülékenyen kommunikálhatsz másokkal az álláspontodról.
Forrás: Október óta úgy érzed, mintha a karriered megrekedt volna? Akkor már bonthatod is a pezsgőt, mert a januári szerencsenap felpörgeti a szakmai életedet. A pozitív fordulat miatt hajlamos lehetsz arra, hogy túlvállald magad feladatokkal és projektekkel, de erre tényleg semmi szükséged: bőven lesz időd a céljaid megvalósítására.
Forrás: Mások talán félnek az ismeretlentől, te viszont szomjazol a tudásra, és arra, hogy minél többet megtudj a világról. Nos, január 12-én új nézőpontokkal és filozófiákkal találkozhatsz, tehát nem árt nyitott szemmel járnod ezen a napon.
Forrás: Az utóbbi hónapok próbára tették a kapcsolataidat és sajnos az is előfordult, hogy átlépték a korlátjaidat. Január 12-én azonban újra megerősítheted a(z egészséges) határaidat másokkal szemben, ezáltal a konfliktusokat is hatékonyabban kezelheted majd. Ne feledd, nem helyezheted mindig a kötelezettségeidet a személyes igényeid elé.
Forrás: Félve pörgeted végig az üzenőfaladat a Facebookon, mert úgy érzed, mintha rajtad kívül már mindenkit eljegyeztek volna? Most, hogy a Mars retrográd útja véget ér, a szerelem a te ajtódon is kopogtatni fog.