Galéria

6 film, amit nagyon várunk 2023-ban

Forrás:

Már az első lesifotók megjelenésekor arra vártunk, hogy végre megnézhessük, hogyan alakít a vásznon Margot Robbie Barbie bőrébe bújva, miközben Ryan Gosling alakítja Kent. Egy posztmodern, szórakoztató filmre lehet számítani az előzetes alapján.


Forrás:

Justin Simien rendező horror-vígjátékában egyszerre számíthatsz ijesztgetésre és vicces jelenetekre is. A főszereplő egy egyedülálló anya, aki fiával beköltözik abba a bizonyos kísértetkastélyba. Gabbie hamar rájön, hogy nincsenek egyedül, így egy papot, egy történészt és egy médiumot is felfogad, hogy segítsenek neki megszabadulni az ott élő lelkektől.


Forrás:

A focirajongó pasid biztosan örülni fog, ha beülsz vele a moziba erre a filmre, amiben az amerikai-szamoai focicsapatot követhetjük nyomon, akik a 2001-es borzalmas FIFA-meccsről váltak ismertté. A meccset ugyanis 31-0-ra elveszítették.


Forrás:

Új Ördögűző film kerül a mozikba idén októberben, amiben Ellen Burstyn egy apának segít megszállott gyermekével. 


Forrás:

Paul Atreides (Timothée Chalamet) folytatja útját, aki bosszúhadjáratba lép azok ellen, akik elpusztították a családját, miközben megpróbálja megakadályozni a szörnyű jövőt. 


Forrás: Charlie és a csokigyár történetéből ismert Willy Wonka személyét ismerhetjük meg még jobban idén év végén: a film bemutatja, hogyan vált vezetővé és miként találkozott az Oompa-Loompákkal.