Galéria

Sztárok, akik 2023-ban lesznek 65 évesek!

Forrás:

A nagyszerű Gray Oldmant világszerte sokan imádják, kiváló színész, aki nagyon híres kifejező, őszinte játékáról. Az Oscar-díjas művész március 21-én lesz 65 éves.


Forrás:

Az Elemi ösztön szőke bombázója Hollywood egyik legnagyobb dívája, a mai napig szuper szexis Sharon Stone március 10-én lesz 65 éves, igaz ezt nehéz elhinni róla.


Forrás:

Michelle Pfeiffer egyértelműen generációja egyik legszexisebb színésznője, aki csodás külseje mellett fantasztikusan tehetséges is. Az 1993 óta boldog házasságban élő sztár április 29-én ünnepel férjével és két gyermekükkel.


Forrás:

A Négy eskü és egy temetés, valamint az Idétlen időkig bájos színésznőjét, Anide MacDowell-t a mai napig világszerte imádják. A sztár április 21-én lesz 65 éves.


Forrás:

A zseniális rendező, forgatókönyvíró, producer és festő, Tim Burton, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Wednesday-sorozat, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, A halott menyasszony, A majmok bolygója, Az Álmosvölgy legendája vagy az Ollókezű Edward, augusztus 25-én lesz 65 éves.


Forrás:

A világhírű és sármos olasz tenorista, Andrea Bocelli szintén 2023-ban ünnepli 65. születésnapját, őt szeptember 22-én köszöntik majd fel a szerettei.


Forrás:

Jamie Lee Curtis azon kevés színésznők egyike, akik a természetes öregedésben hisznek, soha nem próbált meg plasztikával vagy botox injekciókkal változtatni magát. Nincs is szüksége ilyesmire, hiszen fantasztikusan jól néz ki, ő november 22-én fog ünnepelni.