Galéria

Ezzel az öt tippel zseniálisan fel tudod dobni a klasszikus kutyapózt

Forrás: Lehet, hogy klisé, de valóban akkor a legjobb és a legfantasztikusabb a szex, ha azzal csináljuk, akibe mélyen és igazán szerelmesek vagyunk. Ha úgy érezzük, hogy a kutyapóz nem illik bele egy gyengéd szeretkezésbe, akkor nagyon tévedünk! Sok múlik az érintésen, a másik közelségén és a tempón. A kutyapózt ezért érdemes következőképp bensőségessé tenni: ülj a térdeidre, a párod pedig szorosan üljön mögéd szintén térdelve. Egyik kezével masszírozza a melleidet, a másikat pedig helyezze a csiklódra. Az érzés magáért fog beszélni.
Forrás: Ha intenzívebb érzésre vágysz, kérd meg a partnered, hogy tegye a lábát a tiéd mellé, majd nyomja össze erősen a combjaival. Míg te homorítasz, addig ő egyenes háttal, térdelve hatoljon beléd, kezeit a feneked két oldalára téve. Ha vadabb érzést akarsz, akkor kérd meg, hogy a kezeivel is segítsen rá a tempóra.
Forrás: A kutyapóz az egyik legjobb lehetőség arra, ha valami számunkra új vagy még soha nem próbált dolognak adnánk esélyt. Természetesen nem kell a túl extrém dolgokra gondolni, mindössze tegyük kicsit csalafintábbá a pózt némi tejszínhabbal vagy szárazjéggel, amit a párunk vagy a saját testünkön használjunk. Egyszerre lesz élvezet és finomság.
Forrás: Ha a BDSM kicsit sem áll messze tőletek, egy szexshopban vásárolt ostor vagy bilincs zseniális hatással tud lenni a felekre. Főleg, ha mindezt a klasszikus kutyapózban próbálják ki. Vad, extrém és már-már egy teljesen új szintre emeli a pózt.
Forrás: A fogadó partner négykézláb van, a behatoló partner pedig mögé térdel. Bár sokaknak ez már elég is a vaduláshoz, aki mégis unná ne féljen bevetni néhány dolgot. Többek között szexuális segédeszközöket, péniszgyűrűt vagy, ha egyik sincs kéznél, akkor egy párnát. A szexuális segédeszközökkel több színt lehet vinni ebbe a pózba akár aktus alatt is. Egy jól elhelyezett párnával pedig többféle szögből élhetjük át a kutyapóz általi orgazmust.