Galéria

Híres emberek, akikről nem is tudtuk, hogy sok gyermeke van

Forrás: Cate Blanchettnek 4 gyermeke van férjétől, Andrew Uptontól. Ezt azonban érdekes, hogy sokan nem tudják. A színésznő imádja, hogy végül ennyi gyermekkel áldotta meg az élet és állítása szerint remekül sikerült megoldani a gyereknevelés és munka közötti lavírozást.
Forrás: A sztárséfnek 5 gyermeke van, akiket közösen nevelnek feleségével, Tana-val. Ramsay egyszer egy interjúban árulta el, hogy már egészen fiatalon tudta, hogy nagy családot akar, amiben feleségével is megegyeztek.
Forrás: A Dawson és a haverok egykori sztárja imád apa lenni. Ezt pedig fantasztikusan bizonyítja az is, hogy összesen 6 gyermeke született imádott nejétől, Kimberly-től. Véleménye szerint csodás az élet 6 gyermekkel, akik mindennap mosolyt csalnak az arcukra.
Forrás: Steven Spielberg világhírű rendező 7 gyermek édesapja. Természetesen utódai között van örökbe fogadott gyermek, mostohagyermek és persze saját is. Ő azonban egyik között sem tesz különbséget. Mindegyiket kivétel nélkül imádja és támogatja.
Forrás: Az Oscar-díjas sztár mindig is visszafogott volt, holott fiatalabb korában falta a nőket. Ezt mutatja az is, hogy 8 gyermeke van 6 különböző nőtől.
Forrás: A zenész hasonlóan Clint Eastwoodhoz szintén több partnere által lett édesapa. Pontosabban 8 gyermeke született és, ha nem lenne ennyi idős, állítása szerint legalább 2-3 gyermeket nemzene még erre a világra.
Forrás: Mia Farrow 14 gyermek édesanyja, akik közül csak 4 a sajátja. Akárcsak Steven Spielberg, ő is ugyanúgy szereti mindegyik gyermekét.