Galéria

3 vágási trükk, ami dúsabbá varázsolja a vékony szálú hajat

Forrás: A vékony szálú hajnak jót tesz a rendszeres vágás, főleg az egyenes vágás, ami segít abban, hogy elkerüld a kócos hajvégeket. A razor bob néven futó fazonnak pont az a lényege, hogy az egyenes "borotvavágás" miatt a haj alul nagyon dúsnak tűnik. Nem mellesleg ez a frizura rövid- és hosszú bobként is nagyon jól működik.
Forrás: Ha természetesen hullámos tincseket birtokolsz, vagy egyszerűen csak szereted kibontva hordani a hajadat, akkor a boho bob a legideálisabb választás a számodra.
Ezen trendfrizura jellemzője a réteges vágás és az enyhe, természetes tengerparti hatás. Éppen ezért itt nem kell minden nap hosszú percekig formáznod a fürtjeidet. Egy ilyen a fazon szerintünk állig érő változatban vagy még rövidebb kiadásban a legjobb.
Forrás: A rétegzett vágás bizony a vékony szálú hajjal is működik. A lágyan egymásra omló tincsek alkotta rétegek ugyanis képesek hangsúlyosnak és dúsnak ható összhatást adni. A frufrutól pedig, ahogy azt már a francia nőktől is jól tudjuk, játékos és romantikus hangulatot kap a frizura. Eme bob típus pedig rövid és hosszú verzióban is szuper.