Galéria

Jennifer Lopez erre a 4 táplálkozási tippre esküszik

Forrás: A fehérjék segítik a megfelelő izomépítést, és hosszabb ideig tartó jóllakottság érzettel töltenek el. Jennifer Lopez reggelente például ezzel a fehérje lökettel kezdi a napot: epret, áfonyát és málnát turmixol össze fehérjeporral, görög joghurttal, egy csipetnyi citromlével és jéggel. Ha pedig szénhidrátot kíván, akkor egy kis zabpehellyel bolondítja meg a dolgot.
Forrás: A nehéz ételek helyett csak egészséges, könnyű ételeket tesz a tányérjára. Imádja a lazacot vagy tengeri sügért friss zöldségekkel, például paprikával, cukkinivel és brokkolival kombinálva. De alternatív megoldásként szívesen eszik káposztából, medvehagymából, pirított tökmagból és sajtból készült friss salátát is.
Forrás: Sok más hírességhez hasonlóan az énekesnő is nagyon hisz a vízivás erejében. Ezzel nemcsak az anyagcseréjét és emésztését támogatja, hanem megelőzi a szomjúságot is, amit a rohanós hétköznapokon sokszor hajlamosak vagyunk összekeverni az éhséggel. Az énekesnő a reggelt egy pohár citromos vízzel kezdi, ezután a nap folyamán megiszik minimum 6 pohár vizet, mindeközben pedig kerüli az alkoholt és minden olyan italt, ami koffeint tartalmaz.
Forrás: A gyorsételek, a zsíros nasik, a feldolgozott ételek vagy az egészségtelen italok még kivételes helyzetekben sem jöhetnek szóba nála. Egy baráti, ünnepi koccintásnál is csak belekortyol az italba -  és csak udvariasságból, mert nem akar vízzel koccintani. A kisebb éhségrohamok kikerülése érdekében mindig lapul a táskájában valami egészséges rágcsálnivaló. Például dió, esetleg valami gyümölcs vagy zöldség, és ezek bőven ki is merítik számára a nassolás fogalmát.