Galéria

HÍrességek, akik túléltek egy repülőgép balesetet

Forrás:

Han Solo a valóságban is ért a repülőgépekhez, hiszen Harrison Fordnak már 20 éve meg van a pilóta engedélye. A színész imád a magasban lenni, de a repülés nem egy veszélytelen hobbi. Az évek alatt már háromszor is lezuhant a magasból. A legsúlyosabb balesete 2015-ben történt, amikor egy kisrepülővel elvétette a leszállást és beleütközött egy fába, onnan pedig a földre zuhant. A gép teljesen összetört, Fordot pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A színész azóta felépült és még mindig imád repülni.

 


Forrás:

A Dirty Dancing szívtiprója imádta a repülést, ezért ő is letette a pilóta engedélyt. 2000-ben épp egy kisrepülőt vezetett, amikor a gép meghibásodott. Egy autóútra kellett letennie a repülőt, belement egy jelzőlámpába, de szerencsére a gépen kívül senki nem sérült meg.

 


Forrás:

Jennifer Aniston épp az 50. születésnapját indult ünnepelni, amikor a Los Angelesből felszálló gépe meghibásodott. Aniston egy hatalmas robbanást hallott és kiderült, hogy felszállás közben a repülő egyik kereke leszakadt. A gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania, de előtte három órán át körözött a levegőben, hogy biztonsági okokból üzemanyagot égessen el. Végül biztonságban sikerült leszállniuk, de az biztos, hogy Jennifer nem ilyen szülinapra vágyott.

 


Forrás:

A Blink 182 dobosa 2008-ban élt túl egy repülőgép szerencsétlenséget. A zenész Dél-Karolinában lépett fel barátjával Adam „DJ AM” Goldstein-nel. Épp Californiába indultak, hogy folytassák a turnéjukat, amikor a magángépük felszállás közben lezuhant. A gépen összesen 6 ember volt, a balesetet csak Travis és Adam élték túl, őket súlyos sérülésekkel szállították korházba. Travis több helyen is megégett, 11 hétig lábadozott a korházban.

 


Forrás:

A U2 frontembere 2014-ben utazott Dublinból Berlinbe, amikor baleset érte repülés közben. A magángépén repült néhány barátjával, amikor a levegőben a gép egyik ajtaja egyszer csak kiszakadt. Az utasok csomagjai kizuhantak a gépből, de szerencsére nagyobb baja senkinek sem lett. A pilóta kényszerleszállást végzett és csodával határos módon mindenki megúszta a balesetet.

 


Forrás:

2018-ban Post Malone túlélt egy repülőgép balesetet. A gép, amin az énekes és a csapata utazott felszállást után elhagyta a kerekeit. Ez akár katasztrófához is vezethetett volna, de szerencsére a pilóta le tudta tenni a gépet és senki nem sérült meg. A leszállás után Post Malone a twitteren üzent a rajongóinak és a rosszakaróinak: „leszálltam srácok. köszönöm az imáitokat. nem hiszem el, hogy hányak kívánták a halálomat ezen az oldalon. b**átok meg.”


Forrás:

Sandra Bullockot húsz évvel ezelőtt érte baleset leszállás közben. A  kifutón, amire a pilótának le kellett volna tennie a gépet meghibásodtak a jelzőfények, ezért elvétették a leszállást. A repülő belement egy hatalmas hókupacba, de szerencsére senki nem sérült meg a balesetben.

 


Forrás:

Jason Momoának 2019 augusztusában volt egy félelmetes élménye repülés közben. A repülőgép, amin a színész utazott már a levegőben volt, amikor hirtelen tűz ütött ki a hajtóműn. A pilóta kényszerleszállást végzett el és szerencsére senki nem sérült meg a balesetben.