Galéria

Híres magyar emberek, akik nagyon különleges nevet választottak gyermeküknek

Forrás: Az egykori légtornász a Nolen nevet adta kisfiának, ami bajnokot jelent. A különleges nevet egyébként nem volt egyszerű megtalálnia, ugyanis egy egész listát írt össze a számára tetsző nevekből.
Forrás: Az egykori Viva műsorvezető, ma pedig jógastúdió tulajdonos két kamasz fia után nagyon örült, hogy ismét anyai örömök elé nézhet, méghozzá egy kislánnyal. A pici a Freya nevet kapta, amelyet a skandináv mitológiában a szerelem istennője viselt.
Forrás: A kétgyermekes édesanya tavaly májusban adott életet második kislányának, akit a szépséges és igencsak különleges Evolet névvel ajándékozott meg.
Forrás: Az egykori szépségkirálynő jelenleg épp a harmadik babájával terhes. Ám most elsőszülött fiával került be a válogatásunkba, aki a nem mindennapi Medox nevet kapta. Az erőteljes és karizmatikus név egyébként remekül illik Edina kisfiához, aki már most nagyon imádja a sportokat.
Forrás: Ma már lnfluenszerként tevékenykedő egykori reality-sztár második gyermekének az Edward nevet adta, ami itthon Eduárd, ám ő inkább a nemzetközi verzióját szerette volna adni a picinek.
Forrás: A jóképű énekes kifejezetten szereti az egyedi és nemzetközi neveket, így a kisfia a Kolen nevet kapta, ami nemcsak itthon, de más országokban is igen ritka.
Forrás: Az egykori valóságshow szereplő, majd zseniális rapperré avanzsált Béci két gyönyörű kislány édesapja. Az idősebb pedig nemcsak szép, hanem nagyon különleges nevet kapott szüleitől, ami nem más, mint a Napsugár. Béci egyébként nagyon büszke gyermekeire, ma pedig hivatalosan is elindult saját gyermekruházati márkája.