Galéria

Ez a netflixes karakter lennél a csillagjegyed alapján

Forrás:

Hihetetlenül határozott vagy és általában az van, amit te akarsz és akkor, amikor te akarod. Nem szoktál változtatni a véleményeden, még akkor sem, ha valaki esetleg hazugságon ér, te a végsőkig kitartasz, akárcsak Anna a sorozatban. Ez persze nem jelenti azt, hogy szeretsz hazudni, csak, ha esetleg úgy alakul a dolog, azt te soha nem fogod elismerni, ez ugyanis azt is jelentené, hogy tévedtél, ez pedig egyenlő a lehetetlennel, igaz?


Forrás:

Nem szereted a váltoást, még ha az az élet velejárója is, mindent úgy akarsz magad körül, ahogyan megszoktad. Emellett viszont céltudatos és határozott vagy, akárcsak az Én még sosem... karaktere, Nevi. Ha valamit kigondolsz, akkor az véghez is viszed, ráadásul a céljaid érdekében bármit megteszel, így a kitartásod egyáltalán nem mindennapi.


Forrás:

Nem hiába szokták mondani, hogy az Ikreknek két személyiségük van; ahogy az Egyikünk hazudik című sorozatban Addyt eleinte „csak” egy csinos, szép és naiv lánynak látjuk, úgy később egyre inkább kiderül, hogy ennél sokkal, de sokkal több rejlik benne. Egy igazi harcos, aki semmitől sem fél, és aki bármikor feláldozza magát a szeretteiért.


Forrás:

Bár ebben az esetben egy igazi hús-vér emberről is beszélünk és nem csak egy karakterről, az valószínűleg mindent elmond, hogy Diana hercegné valóban Rák csillagjegyű volt... És ahogy ő, te is hihetetlenül érzelmes vagy, aki bármire képes azokért, akiket szeret, az igaz szerelemért pedig bármeddig képes vagy küzdeni, sajnos még akkor is, amikor a másik már rég nem érdemli meg.


Forrás:

Igazi vezető típus vagy, és nem azért, mert te nevezed ki magad annak, hanem azért, mert téged követnek az emberek. Pont, mint Tizenegy, aki tűzön-vízen átmegy azért, ha valaki bajba kerül, a jó lelket pedig mindenki azonnal meglátja benne. Természetesen Tizenegyhez hasonlóan te is imádod, ha a figyelem középpontjában vagy, és a barátaid isszák minden szavadat.


Forrás:

Általában minden társaságban te vagy messze a legokosabb, akárcsak a Riverdale-ből Betty Cooper, ezzel pedig te is tisztában vagy, sőt, nem is titkolod, hogy mindenkinél jobban tudsz mindent. Nehezen kötelezed el magad, ugyanis hihetetlenül sok elvárásod van, ám, ha egyszer megtalálod a számodra tökéletes embert, tuti, hogy soha nem tágítasz mellőle!


Forrás:

Nagyon fontos számodra a külsőd, na meg persze a divat, akárcsak Emilynek, így valószínűleg mindig te vagy a baráti társaságban a legtrendibb, és az, aki mindig tisztában van a legújabb divatokkal, legyen szó ruhákról vagy a szépségápolásról. Emellett imádsz fejlődni a munkádban, ha pedig szereted, amit csinálsz, akkor szó szerint megállíthatatlan vagy, és csak úgy özönlenek belőled a jobbnál jobb ötletek.


Forrás:

Azt valószínűleg mondanunk sem kell, hogy az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy a tiéd, így nem meglepő, ha a You című sorozatból ismert Love a te lelkitársad. Persze ne a rossz oldalát nézd (például a gyilkolászást), hanem azt, hogy Love mennyire elkötelezett a szerettei iránt, és mennyire odaadóan tud szeretni. Emellett persze van egy olyan oldala is, amitől az ember hátán azonnal feláll a szőr, de hát nem véletlenül szokták azt mondani, hogy jobb, ha soha nem leszel egy Skorpió ellensége...


Forrás:

A szabadságodnál valószínűleg semmit nem szeretsz jobban, ebben pedig hihetetlenül egyeztek Tokióval. Téged szinte lehetetlen lekötni, mindig valami újra és valami izgalmasabbra vágysz, épp ezért a szerelemben is egy extra szórakoztató és sokszor megújuló partnert keresel. Ezen kívül – akárcsak Tokió – még a veszély sem riaszt vissza, mert mindent imádsz, amitől azt érzed, hogy igazán élsz. Veled egyértelműen szórakozás az élet!


Forrás:

Bár nagyon vágysz az igazi szeretetre, ettől függetlenül igazi magányos farkas vagy, akárcsak Yennefer. Nagyon hosszú ideig is kibírod egyedül, ráadásul túl nagy a büszkeséged ahhoz, hogy te tedd meg mások felé az első lépést. Bár nagyon nehéz megközelíteni és lebontani a falaidat, de ha egyszer sikerül, akkor te vagy a legodaadóbb!


Forrás:

Igazi különc vagy, aki egyáltalán nem áll és nem is akar beállni a sorba, akárcsak Maeve. Neked senki nem tud parancsolni, mert, ha úgy érzed, hogy valami kötelező, akkor inkább az ellentétjét csinálod, még akkor is, ha alapvetően azt szeretted volna csinálni, ami később kötelező lett. Bár kívül keménynek tűnsz, belül neked van a legtisztább lelked, aki bármikor képes másokért feláldozni magát azokért, akiket szeret.


Forrás:

Te alapvetően olyan vagy mindenki szemében, mintha egy 19. századi hercegnő lennél, hiszen kifinomult és érzékeny vagy, aki konzervatív értékeket képvisel, ami manapság igencsak ritka (helló, Daphné Brigerton!). Emellett elképesztően gondoskodó típus vagy, soha nem hagyod cserben a szeretteidet, és a végsőkig harcolsz azért, amiben hiszel.