Galéria

Híres emberek, akikről sokkoló dolgot árult el az internet

Forrás: A Jóbarátok Chandler Bingje napjainkban életrajzi könyvével vonja magára az emberek figyelmét. Tragikus életéről és függőségéről ugyan mindenki tudott, ám a középső ujjának elvesztéséről még mindig csak kevesen. A színésznek rácsapódott egy ajtó gyerekkorában, így a középső ujjpercét sajnos elvesztette.
Forrás: 60 évesen a világ egyik legsármosabb akciósztárja még mindig, ám az internetnek köszönhetően fény derült egy nagy titokra: a színész arca asszimetrikus. Ha egy kicsit jobban megnézzük a portré képeit valóban látszik, hogy az arcának két fele elvan csúszva, illetve a mosolya is ferde.
Forrás: Jennifer Lawrence-nek van egy "H2O" tetoválása, hogy emlékeztesse őt a több vízívásra. Ki gondolta volna, hogy ez ennyire fontos a színésznőnek, illetve, hogy található egy ilyen a kézfején?!
Forrás: Taylor Swiftnek van egy bekeretezett képe, amin Kanye West megszakítja őt a 2009-es MTV Video Music Awards színpadán. De, ha ez nem lenne elég, ez a felirat olvasható rajta: "Az élet tele van apró megszakításokkal."
Forrás: Martha üzletasszony, író és televíziós személyiség. A Martha Stewart Living Omnimedia alapítójaként több üzleti vállalkozással ért el nagy sikereket, amelyek a könyvkiadást, a műsorszolgáltatást, az árusítást és még sok mást foglalnak magukban. Azt azonban csak az internet tudta, hogy divatmodellként kezdte a karrierjét.
Forrás: A Doktor Szösziben ugyan megmutatta, hogy egy szép, szőke nő is lehet okos és sikeres ügyvéd, mégis sokakat döbbentett le az interneten talált egyik titka, hogy egy évig tanult a Stanfordon, mielőtt elment színésznőnek.
Forrás: Grimes 2018-ban törvényesen megváltoztatta a nevét Claire-ről c-re. A kisbetű szándékos.
Forrás: 1978-ban Tim Allent letartóztatták kokain birtoklása miatt, emiatt pedig háromtól hét évig terjedő börtönbüntetésre ítélték. Két év és négy hónap után feltételesen szabadlábra helyezték. Wow!
Forrás: Jennifer Lopez volt Madonna első választása, akit a ma már legendássá vált 2003-as MTV Video Music Awards-on megcsókolt volna. Végül Britney kapta ezt a lehetőséget. Na erre gondoltatok volna?!
Forrás: Hihetetlen, de a színész majdnem Backstreet Boys tag lett. Erre ugyan nem került sor és azt sem tudni végül mi állt az útjába. de mi nagyon örülünk neki, hogy végül színész lett.