Galéria

Híres emberek, akik félelmetesen megdöbbentő dolgot tettek meg a rajongójuknak

Forrás: Keanu Hollywood egyik legkedveltebb híressége, és nemcsak nagyszerű színészi munkája, hanem emberi tulajdonságai miatt is. Nemrég például részt vett egy rajongója esküvőjén, akivel éppen a szállodában találkozott. Bár nem maradt sokáig, a pár azt mondta, hogy nagyon kedves volt, és időt szakított arra, hogy beszélgessen és fényképezkedjen velük. Ezen felül a színész aktívan adományoz különféle célokra. A Mátrix című filmből származó bevételének 70%-át rákkutatásra ajánlotta fel, és saját alapítványa is van.
Forrás: Emma Watsonnak van egy személyes szabálya, méghozzá az, hogy nem fényképezkedik idegenekkel. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy kedves és gyengéd legyen a rajongóival. Gyakran leül velük beszélgetni, válaszol a Harry Potterrel kapcsolatos kérdéseikre, és kivételt tesz, ha gyerekekről van szó: velük gyakran készít közös képet. Egyszer egy boltban találkozott egy rajongó édesanyjával, és beleegyezett, hogy felhívják a gyermeket videón. A kislány épp vizsgára tanult, a színésznő pedig még a biztatásával is segítette.
Forrás: Az NBA sztár nem fukarkodik, ha mások segítéséről van szó. „Megpróbálok minden napot értelmes pillanattá tenni egy rajongó, különösen egy gyerek számára.” Több útját keresztező idegen kapott ingyen élelmiszert vagy éttermi étkezést. Shaquille egyszer biciklit és robogót adott az utcán játszó gyerekeknek, máskor pedig eljegyzési gyűrűt fizetett egy férfinak, akivel egy ékszerüzletben találkozott össze. Még egy év bérleti díjat is kifizetett egy megfizethető otthonra egy sérült gyermek családjának.
Forrás: A színész híressé válása előtt egy sarki mosodába járt, ahol nagy barátságot ápolt az egyik alkalmazottal, Mimivel, egy 80 év feletti hajléktalan idős hölggyel. A Másnaposok premierje után Zach Galifianakis olyan híres és gazdag lett, hogy úgy döntött, lakást bérel neki. Emellett Renée Zellweger színésznő segített az új otthon bebútorozásában.
Forrás: Az énekesnő nemcsak zseniális zenéje miatt olyan népszerű, hanem nagy szíve miatt is. Rengeteget segít a rajongóinak, akik felé a háláját is kimutatja. Egyik albuma megjelenése alkalmából összejöveteleket tartott otthonában, hogy a rajongói is hallhassák az új szerzeményeket, és még házi sütivel is megkínálta őket. Karácsonykor ajándékokat küld nekik, ráadásul egyszer megjelent egy rajongója leánybúcsúján kézzel készített ajándékokkal is, és még egy házat is vásárolt egy rajongójának, amikor megtudta, hogy hajléktalan.
Forrás: A neves filmrendező több éve támogatja a diákok fejlődését. 2018-ban például 12 fiatal költségeit állta, hogy részt vehessenek a dél-afrikai matematikai olimpián. De, ha ez nem lenne elég, egy neves iskolában a tanulni vágyó mexikóiak ösztöndíjrendszerét is támogatja, amelyet nemrég 10 évre újított meg édesanyja emlékének tiszteletére. "Ha megváltoztatunk egy életet, ha megváltoztatunk egy történetet, akkor egy generációt váltunk meg" - mondta.
Forrás: Nicki Minaj évek óta törődik rajongói oktatásával. Kifizeti a tanszereket, könyveket, órákat, tandíjat és egyéb költségeket azoknak a kiemelkedő tanulóknak, akik nem rendelkeznek az iskolában maradáshoz szükséges anyagi forrásokkal. Közülük többen meg is köszönték az énekesnőnek, hogy a támogatása miatt végezhették el a főiskolát.