Galéria

Sztárok, akiknek még mindig különleges kapcsolatuk van híres karaktereikkel

Forrás:

Arnold Schwarzenegger szavaival élve:

„Ez az a karakter, amely megváltoztatta az életemet.”

A színész neve szó szerint eggyé vált a Terminátorral, amit ő egy percig sem bán. Sőt, más sztárokkal ellentétben sosem akarta magáról lemosni a karaktere "hagyatékát". A mai napig szívesen oszt meg kulisszatitkokat és az új Terminátor-filmek részesévé is szívesen vált.


Forrás: Tom Cruise jelenleg a világ egyik legismertebb filmsztárja. Karaktere, Maverick azonban kétség kívül a legfontosabb mérföldkő a színész életében, hiszen ennek hatására lett ő is profi pilóta. Sőt, a Top Gun folytatását már számítógépes technika nélkül valósította meg, amely elképesztő sikert ért el a mozikban és a nézők között is.
Forrás:

Tavaly októberben Reese Witherspoon a rajongóit olyan halloween-jelmezben viccelte meg, mint amilyet Elle is viselt egy bulin. Witherspoon a film huszadik évfordulója alkalmából még egy megható bejegyzést is közzétett a közösségi oldalain. A színésznő ezt írta:

"Elle Woods szerepe egy életre szólt, és nagyon megtisztelő, hogy részese lehettem, és hogy megoszthattam veletek a történetét."

A színésznő szerint ez a szerep örökre segíteni fogja abban, hogy a szőke nők is képesek a csúcsra jutni karrierjükben.


Forrás:

„Harminc éves akarok lenni, kacér és virágzó" – ezeket a varázsszavakat ismételgette Jenna az ikonikus filmben. Most a színésznő, aki tinédzserkorában Jennát alakította, elgondolkodott azon, milyen volt felnőni. 

"Azoknak, akik közelebb vannak a 30-hoz. Jobb lett, nem? Természetesen most kedvesebb vagyok magamhoz, mint akkoriban. Bárcsak 700 ölelést tudnék adni a fiatalabb énemnek, és elmondhatnám neki, hogy a dolgok könnyebbé válnak” – írta egy Instagram-bejegyzésében. Szerinte a szerep igazi áldás volt számára és reméli, hogy mindig képes lesz általa másoknak is könnyebbé tenni a felnőtté válást.


Forrás: A Vissza a jövőbe trilógia egy csodálatos klasszikus, amelyet a közönség nem egyszerűen szeret, hanem imád. A filmeket „kulturálisan, történelmileg és esztétikailag is jelentősnek” minősítették, és emiatt a mai napig a legnépszerűebb alkotások közé tartoznak. Nem meglepő, hogy Michael J. Fox Marty karakterének a leghálásabb. Bár a forgatások alatt derült ki Parkinson-kórja, véleménye szerint ez a szerep tanította meg egy csomó mindenre, főleg a bátorságra, amit karaktere minden részben megtestesít.
Forrás:

Ha végig pörgetjük Tom Felton közösségi oldalait, akkor jól lehet látni, mennyire szereti még mindig a Harry Potter-filmeket és saját karakterét. Bár ő pont egy negatív karaktert testesített meg, állítása szerint a jövőjét köszönhette Draco Malfoynak. Az első filmbemutató huszadik évfordulója alkalmából Felton kitöltötte a nagy Harry Potter-kvízt, és érdekes módon griffendéles lett. A színész minden lehetőséget megragad, hogy megmutassa, mekkora rajongó is valójában.


Forrás: Nem újdonság, hogy Hilary Duff azt tervezte, hogy újraindítja legikonikusabb és legkedveltebb szerepének sorozatát, a Lizzy McGuire-t. Sajnos a projektet törölték, és soha nem lesz második esélyünk arra, hogy újra láthassuk Lizzy-t. Ehelyett a McGuire család legaranyosabb pillanatai maradtak ránk képek formájában, na és persze az, hogy Hilary nem engedi elveszni a homályban az emléket.