Galéria

4 menő wellness trend a TikTokról, amit érdemes kipróbálnod!

Forrás:

Ezt az edzésmódszert eredetileg Lauren Giraldo influenszer osztotta meg, aki esküszik rá és minden nap gyakorolja. Ezt alkalmazva ugyanis sikerült elérnie és megtartania a sportos álomalakját és semmilyen más mozgásformára nincs szüksége. A neve pont a lényegre utal: állítsd a futópadot 12%-os emelkedőre, 1,6 km/óra sebességre és gyalogolj 30 percet. Szakértők szerint azért lett nagyon népszerű ez a fajta edzés, mert futás helyett elég sétálni és nem kell órákat az edzőteremben tölteni, hogy látványos legyen az eredmény.


Forrás:

Ha az előzőnél keményebb edzésre vágysz, próbáld ki Kevin Edmonson személyi edző kihívását. A lényege, hogy zenére váltakozva nyomj le egy sor fekvőtámaszt és planket. A kedvenc zenéd biztosan motiválni fog arra, hogy legalább kipróbáld a gyilkos edzésformát, amit még Carrie Underwood is simán lenyomott. 


Forrás:

Az egyik legújabb TikTok trend a klorofillos víz, ami nem más, mint a növényből kinyert zöld festékanyag. Sokak szerint nemcsak a bőr állapotára hat pozitívan, de az energiaszintet is növeli ez az anyag, amiből néhány csepp is elég. Antioxidánsokban és más tápanyagokban gazdag, de azért érdemes a dokid véleményét kikérned, mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt beiktatsz a rutinodba.


Forrás:

Ezt a trendet még maga Lizzo is kipróbálta és odáig volt érte. Egy egészségügyi blogger kezdte terjeszteni az egyszerű receptet, amivel az volt a célje, hogy végre mindenki elfelejtse a cukros reggeliző pelyheket és valami egészségesebb változatot fogyasszon. A srác esküszik rá, hogy extra energiát adnak neki a bogyós gyümölcsök, amikor ezt eszi reggelente: gránátalma magokat, áfonyát és szedret kever össze egy kis kókuszvízzel. Frissítő és egészséges is egyben!