Galéria

Híres emberek, akik más ismert személyekről nevezték el a gyereküket

Forrás: Ki gondolná, hogy pont a kis Harper kapta egy híres ember nevét a családban. Pontosabban egy híres regényírónő, Harper Lee után kapta a nevét, mégpedig azért, mert Victoria kedvenc könyve az írónő egyik legjobb könyve, a Ne bántsátok a feketerigót!
Forrás: Bár a két sztár már elvált, ettől még úgy érezték, igazán híres nevet kell adniuk kislányuknak, akit először meglátva kedvenc filmcsillaguk, Marilyn Monroe neve ihletett meg. Az énekesnő és a rapper is rajongásig imádja az egykori szexszimbólum filmjeit, így nem is volt kérdés, hogyha egyszer lányuk születik, így tisztelegjenek a színésznő munkássága előtt.
Forrás: Nicole Richie és Joel Madden gyerkőcei igazán különleges nevet kaptak. Míg Harlow lányuk Jane Harlow, illetve Shalom Harlow modell miatt kapta a nevét, addig Sparrow nevét a világ leghíresebb kalóza után kapta, aki nem más, mint Jack Sparrow kapitány.
Forrás: A The Walking Dead sztárja és a híres modell egyetlen közös gyerkőce egy világhírű jazz zenészről lett elnevezve, aki nem más, mint Charles Mingus. Mindketten imádják a férfi zenéjét, aki szerelmükre is nagy hatással volt. Nem csoda, hogy ezt fiuknak is át akarták adni.
Forrás: Bár már elváltak, még mindig jó barátai egymásnak. Sőt, mi több a zenében is egy az ízlésük. Mindketten nagy Guns'n Roses fanok, akik élnek-halnak Axl Rose hangjáért. Talán így már nem meglepő, hogy kisfiuk az Axl nevet kapja szüleitől.
Forrás: A 2000-es évek népszerű énekesnője és Diana Ross fia mindig is nagy zenerajongók voltak, márcsak munkájukból kifolyólag is. A sztárpárnak 2015-ben született meg a közös kislánya, akit kedvenc zenekaruk frontemberéről neveztek el, aki nem más, mint Mick Jagger.
Forrás: A szépséges színésznő a mai napig imádja David Bowie-t, akiről még poszterei is voltak a gyerekkori szobájában. Ikrei születése előtt ezért nem is volt kérdés, hogy egyikük róla legyen elnevezve.