Galéria

Legjobban fizetett színészek listája 2022-ben

Forrás:

Hardy megütötte a jackpotot, amikor idén felkérték a Venom 3. részének főszerepére. A film megjelenésének dátumát még egyelőre homály fedi, de az biztos, hogy a szerep 20 millió dollárt (kb. 7 milliárd 600 millió forint) hozott a konyhára Hardy-nak.


Forrás:

A Halálos iramban filmek rajongói nagyon örülhetnek, ugyanis jön az új, 11. rész. Vin Diesel pedig azért, hogy ismét elvállalta a szerepet, 20 millió dollárt (kb. 7 milliárd 600 millió forint) kapott.


Forrás:

Amikor Chris Hemsworth először csatlakozott a Marvel csapatához, hogy eljátssza Thort, még csak feltörekvő színész volt, de ezt követően a 39 éves férfi fizetése az egekbe szökött. Pontosabban 122 000 dollárról 18 millió dollárra (kb. 6 milliárd 800 ezer forint). 2022-ben a Netflix csaknem 20 millió dollárt fizetett neki a Kimenekítés 2 című filmért.


Forrás:

Ferrell komikus szerepeiről ismert, de az 55 éves kaliforniai színész egyáltalán nem viccel, ha pénzről van szó és komoly vagyont halmozott fel. Ehhez pedig a Karácsony szellemében című filmért kapott 20 millió dolláros (kb. 7 milliárd 600 millió forint) gázsi is hozzájárult.


Forrás: Dwayne Johnson birkózóból lett Hollywood egyik legjobban fizetett színésze, aki nem mellesleg egy igazi visszatérő. A színész szuperhősként is tetemes összegre tett szert. 22,5 millió dollárt fizettek neki azért, hogy eljátssza a Black Adam című film főszerepét. És további milliókat kaszált azért, hogy promotálta a filmet az Instagram oldalán.
Forrás: Brad Pitt annak ellenére, hogy az utóbbi években csak 1-1 filmben vállalt szerepet, mégis az egyik legnépszerűbb színésznek számít. Idén pedig megerősítették, hogy Pitt veterán Forma-1-es pilótát fog alakítani az Apple Studios új filmjében. Mindezért 30 millió dollár (több, mint 11 milliárd forint) üti a markát.
Forrás: Leonardo DiCaprio évek óta előkelő helyet foglal el a legjobban fizetett színészek listáján és idén sem csúszott le a dobogóról, köszönhetően Martin Scorsese új filmjének, a Killers of the Flower Moon-nak, amiért 30 millió dollárt fizettek neki.
Forrás: Azon után, hogy Will Smith megpofozta a színpadon Chris Rock-ot, sokan úgy gondolták, hogy ezzel vége a színész karrierjének. Ennek ellenére a decemberben bemutatott Emancipation című filmje csupa pozitív visszajelzést kapott. És mindemellett 35 millió dollárt (13 milliárd forint) is hozott a konyhára Will Smith számára.
Forrás: A Top Gun: Maverick című film 2022 egyik legnépszerűbb filmje volt, így nem is nehéz kitalálni, hogy ez repítette Tom Cruise-t a lista csúcsára. A 60 éves színész a filmmel 100 millió dollárt (kb. 38 milliárd forint) kaszált.