Galéria

7 színész a Jóbarátokból, aki már elhunyt a sorozat bemutatása óta

Forrás: Ron Liebman

Ron alakította a sorozatban Rachel édesapját, dr. Greent, aki nem félt bárkit is kínos helyzetbe hozni szókimondó stílusával. Imádtuk a karaktert! A színész 2019 decemberében hunyt el tüdőgyulladás során jelentkező komplikációk miatt.
Forrás: Audra Lindley

Bár a színésznőnek kisebb szerep jutott, Phoebe nagymamájaként az egész világ imádta őt. Audra még a sorozat forgatása alatt, 1997-ben hunyt el leukémiában.
Forrás: Stan Kirsch

Stan szintén nem volt oszlopos tagja a Jóbarátoknak, de mind emlékszünk rá, hiszen ő alakította Monica fiatal pasiját, Ethant. A színész 2020-ban öngyilkosságot követett el, ekkor 51 éves volt.
Forrás: Mike Hagerty

Mr. Treeger gyakori szereplő volt a Jóbarátokban, számos évadban feltűnt, és mindenki imádta. A színész 2022 májusában hunyt el, miután egy lábán kialakult fertőzést olyan antibiotikummal próbáltak kezelni, amire a teste rosszul reagált.
Forrás: James Michael Tyler

Az imádnivaló Gunther karakterét James Michael Tyler keltette életre, aki mindig is boldogan emlékezett vissza a Jóbarátokban eltöltött éveire. A színész imádta a sorozatot, és nagyon sajnálta, hogy a reunionban nem tudott részt venni, ám ennek komoly oka volt. Titkon prosztata rákkal küzdött, 2021 oktoberében vesztette el a küzdelmet.
Forrás: Taylor Negron

Emlékszel arra, amikor Monica munkát kapott Allesandro olasz éttermében? A tulajt, Alessandrót Taylor Negron keltette életre, és jó néhány emlékezetes jelenete volt a sorozatban. Talán nem is tudtad, de a színész 57 évesen, 2015-ben hunyt el, 2008 óta küzdött májrákkal.
Forrás: Joel Beeson

Noha csak egy részben szerepelt, de Joel Beeson sincs már velünk. A férfi alakította Toddot, aki a Hombre Cologne alkalmazottja volt, és Joey-val harcolt azért, hogy melyikük a jobb salesman az üzletben.