Galéria

6 utolsó pillanatos ajándékötlet karácsonyra

Forrás:

Tudtad, hogy a Pandora az ünnepi időszakra is alaposan felkészül? Igazán szép, egyedi szetteket vásárolhatsz náluk, ami persze nem csak a híres charmokra értendő. Fülbevaló és nyalkánc szetteket, karkötő és charm szetteket találsz a kínálatukban, ráadásul a téli világot idéző hópihétől kezdve a karácsony különböző motívumai mind megelevenednek az ékszereikben.

Szikrázó hópelyhek nyaklánc és fülbevaló - 27 840,00 Ft


Forrás:

A diótörő a karácsony egyik jelképe, ami nélkül elképzelhetetlen az ünnepi hangulat. Ha a barátnőd vagy a testvéred imádja kidekorálni a lakását, akkor számára sosem lehet elég a karácsonyi díszekből és fényfüzérekből. Egy ilyen fából készült dekorációnak valószínűleg ő sem tudna ellenállni, amit a bejáratban, az ablakban, de akár a nappaliban is simán elhelyezhet.

Fadekoráció - 2595 Ft


Forrás:

A barátod, az apukád vagy épp a szomszédod óriási sörrajongó, aki imádja a különlegesebbnél különlegesebb italokat? Akkor idén nem is választhatnál egyedibb ajándékot számára a Szent András Sörfőzde karácsonyi sörénél. A főzde limitált kiadású Esthajnal-sorozatának tizedik darabjáról van szó, ami egy mézeskalácsos belga ale, vagyis főzéséhez minden fűszert felhasználtak, ami az ünnepekre emlékezteti az embert. Ráadásul igazán mutatós karácsonyi ajándék, hiszen díszdobozba csomagolják.

Esthajnal '22 DIY díszdoboz (kartondoboz) - 570 Ft
Esthajnal '22 (mézeskalácsos belga ale) 6,5% - 1350 Ft


Forrás:

Anyukádnak nagyon fontos a szépségápolás és mindig odafigyel arra, hogy az életkorának megfelelő termékeket használjon? Akkor biztos örülne egy személyre szabott ajándékcsomagnak, amiben minden megtalálható, ami az anti-aging bőrápoláshoz kellhet: arckrém, szérum, szemkörnyékápoló, tonizáló és ránctalanító. Egy ilyen ünnepi szettet ráadásul már csomagolni sem kell, hiszen így is megállja a helyét.

Öt anti-aging formulát tartalmazó ünnepi szett - 17260Ft


Forrás:

Ki mondta, hogy egy kis spa élményért ki kell mozdulni otthonról? A Lush fürdőbombáinak hála nemcsak isteni illat lengi be a fürdőszobát, hanem elmerülhetsz egy kád finom forró fürdőben, ami minden érzékedet ellazítja. Mármint annak, akit megajándékoznál vele, és aki legalább annyira odavan a fürdőbombákért, mint mi itt, a szerkesztőségben.

Merry Christmas ajándékcsomag - 10 990 Ft


Forrás:

Ha nagyobb pénzügyi keret áll a rendelkezésedre vagy az egész családot szeretnéd egy közös ajándékkal meglepni, akkor szuper választás lehet egy forrólevegős sütő, ami nemcsak trendi lett az utóbbi időszakban, de nagyon hasznos is. Ezután már senki sem akar majd mikróban melegíteni, de a főzés is sokkal egyszerűbbé válik.


XIAOMI Mi Smart Air Fryer EU/BHR4849EU Forrólevegős sütő, 3.5l - 34 990 Ft