Galéria

Ilyen cuki a vb-győztes Lionel Messi családja

Forrás: Antonela és Messi hamar egymásba szerettek, miután ismét felvették a kapcsolatot, bár ennek oka egy tragédia volt. A nő legjobb barátnője autóbalesetben elhunyt, Messi pedig a hír hallatán rögtön repülőre ült, és Argentínába repült, hogy támaszt nyújtson neki. Nem csoda, hogy ebből szerelem lett! Sőt, 2017-es esküvőjük előtt már meg is született két kisfiuk, rá egy évre pedig még egy kisfiúval bővült a család. A focista mindig is csodálta feleségét, és minden interjúban arról beszél, hogy mennyire csodálatos és intelligens nőt vehetett feleségül.
Forrás: Noha Messi karrierje rengeteg időt felölel, Antonela mindig nagyon megértő volt vele, és támogatta is férjét. Nagyon sokszor részt vesz a meccsein, és persze erre fiaikat is viszi.
Forrás: Mindeközben pedig saját karrierjét is építi, hiszen amellett, hogy üzletasszonyként számos nagy céggel dolgozik együtt, a modellkedés sem áll távol tőle. Nem csoda!
Forrás: Ami a gyerekeket illeti: Thiago 10 éves, Mateo 7, legkisebb fiuk, Ciro pedig 4 lett idén. Messi szerint gyermekeinek köszönheti, hogy sokat fejlődött és egészen másképp tekint a világra, annak pedig mindig nagyon örül, ha otthon lehet velük. "Noha csak néhány nyugodt pillanat van otthon három gyermek mellett, igyekszünk minden másodpercet élvezni velük, mindegy, hogy TV-t nézünk, játszunk vagy bármi mást csinálunk. Szeretünk otthon lenni és kiélvezni ezeket a pillanatokat."
Forrás: Naná, hogy a VB győzelem után is ott termett mellette családja!