Galéria

8 sztár, aki saját magát tette tönkre 2022-ben

Forrás:

Will Smith világszerte sokra becsült és népszerű színész volt egészen a 2022-es Oscar-gáláig, ahol nem bírta türtőztetni magát és a színpadon, milliók szeme láttára pofozta fel a humorista Chris Rockot, amiért az a felesége kopaszságán viccelődött. Oké, érzékeny pontra tapintott, hiszen Jada egy betegség miatt veszítette el a haját, de ezt azért nem kellett volna. Azóta a sztárt nem igazán keresik új munkákkal, amolyan számkivetett lett Hollywoodban.


Forrás:

Amber Heard arról volt híres, hogy ő Johnny Depp felesége, majd 2016-ban a #meetoo mozgalmat meglovagolva azzal állt elő, hogy a színész verbálisan és fizikailag is bántalmazta, ezért elválik tőle. Depp-et ezért mindenhonnan kirúgták, a színész pedig elhatározta, bíróság elé állíttatja exét, hogy kiderüljön, mi az igazság. A májusi tárgyalást Johnny Depp nyerte Amerikában, Amber Heard azóta világszerte hatalmas gyűlöletnek „örvend”.


Forrás:

Ezra Miller volt a Legendás állatok-filmsorozat és a Flash sztárja, mindannyian azt hittük, ő lehet az új Tom Cruise. Majd úgy döntött, betör egy férfi házába, hogy alkoholt lopjon. Ráadásul nem ez volt az első szembekerülése a törvénnyel. Könnyen lehet, hogy 26 év börtönt kap.


Forrás:

Kanye West az utóbbi években elképesztően sok rajongót veszített viselkedésének köszönhetően. Nem riad vissza a rasszista megjegyzésektől, olyanokat mondott, hogy imádja Hitlert és a nácikat. Neki 2022-ben egyértelműen vége van, nem csoda, hogy Kim Kardashian elhagyta.


Forrás:

Matthew Morrison volt korábban a Glee című sorozat egyik legkedveltebb sztárja, majd beültették mentornak egy táncverseny zsűrijébe. Úgy megtetszett neki egy táncosnő, hogy zaklató sms-eket küldött neki, ezért kirúgták. Azóta is magyarázkodik.


Forrás:

Cuba Gooding Jr.-t több, mint 20 nő vádolta meg az elmúlt pár évben molesztálással, a tárgyalása 2022-ben volt, itt részben elismerte bűnösségét. Most jó magaviseleti kurzusra jár, hátha így enyhébb lesz a büntetése. Rossz esetben egy évre kell majd bevonulnia.


Forrás:

Harry herceg és Meghan Markle azért kapott helyet a listán, mert az elmúlt években nagyon elásták magukat a britek szemében. Különösen akkor haragudtak meg rájuk, amikor 2022 szeptember 8-án Harry nem ért oda időben nagymamája, II. Erzsébet királynő halálos ágyához, így nem tudott elbúcsúzni tőle. Ráadásul Meghan nélkül érkezett. Most éppen azzal igyekeznek kicsit helyreállítani a hírnevüket, hogy közzétettek egy dokusorozatot magukról a Netflixen. Vajon sikerül még visszajönniük vagy egy életre elmarták maguktól a rajongóikat?