Galéria

5 sztár, aki majdnem ikonikus szerepet kapott

Forrás:

El tudod képzelni, hogy Kate Winslet oldalán ne Leonardo DiCaprio, hanem egy másik színész játssza Jack-et a Titanic-ban? Egy ideig ment a tanakodás róla, ne inkább Jeremy Sisto kapja-e meg a lehetőséget.


Forrás:

Kurt Russell nagy esélyes volt arra, hogy bekerüljön a Csillagok háborújába, jelentkezett Han Solo és Luke Skywalker szerepére is. Előbbit neki adták volna, ám bejött egy western, ami jobban tetszett neki, ezért azt a szerepet fogadta el.


Forrás:

Az ifjú Bella Ramsey Lyanna Mormontját egyetlen Trónok harca rajongó sem fogja elfelejteni soha, olyan jó volt a szerepben. Ezért furcsa belegondolni, hogy annak idején szóba került, hogy a Stranger Things Eleven-je, Millie Bobby Brown játssza ezt a karaktert.


Forrás:

A rendező eredetileg Jeremy Ironsra gondolt, amikor elkezdték A bárányok hallgatnak előkészítését, ő azonban a túl sok erőszakos jelenet miatt nem akart beszállni a buliba. Utólag, amikor látta, hogy a legendás Anthony Hopkins milyen zseniális volt és Oscar-díjat is nyert érte, még jobban örült, hogy átadta a lehetőséget.


Forrás:

A 2006-os Suparman visszatér című filmre eredetileg a sármos Jude Law-t kérték fel, ő azonban hezitált, nem érezte úgy, hogy egy brit férfinak jól állna egy amerikai szuperhős szerepe. A készítők nagyon szerették volna motiválni, ezért elküldték neki Superman jelmezét, hogy próbálja fel. Ő ezt meg is tette, beállt a tükör elé, majd felhívta őket és közölte: „Kössz, nem!”