Galéria

9 sztár, aki újra találkozhatott az egykori gyerekszínésszel, akivel együtt játszott

Forrás:

1982-ben hatalmas siker volt az E.T.: a földönkívüli, amiben a világ megismerhette Drew Barrymore-t. Sok-sok évvel később, 2022-ben a stábtagok újra találkozhattak egymással egy tévéshow keretein belül.


Forrás:

Harrison Ford nem csupán a Csillagok háborújának köszönheti, hogy világszerte imádott színész, hanem az 1984-es Indiana Jones-nak is, amelyben gyermek partnerét Ke Huy Quan játszotta. A sztár és az egykori gyerekszínész 2022-ben találkozhatott újra.


Forrás:

Dakota Fanning csupán tízéves kislány volt, amikor együtt szerepelt Denzel Washintonnal A tűzben edzett férfiban. A csinos színésznő és a sztár 2022-ban ismét együtt dolgozhatott, most az Equalizer 3-ban dolgoztak együtt.


Forrás:

Jamie Lee Curtis játszotta Anna Chlumsky anyukáját az 1991-es My Girl című filben, 2015-ben a vörös szőnyegen találkoztak és nagyon megörültek egymásnak.


Forrás:

Jodie Foster játszotta az anyát, Kristen Stewart pedig a lányát a 2002-es Pánikszoba című thrillerben. Amikor 2016-ban Jodie csillagot kapott a hírességek sétányán, Kristen is ott volt vele örülni.


Forrás:

1999-ben Adam Sandler már a karrierje csúcsán járt, az Apafej sokak egyik kedvenc vígjátéka. Ebben Cole Sprouse játszotta a kisfiát, akivel 2019-ben a vörös szőnyegen, egy filmpremieren találkoztak újra.


Forrás:

Hailee Steinfeld 2010-ben A félszeműben mutatkozott be a nagyvilágnak egy olyan nagyágyú mellett, mint Jeff Bridges. Hat évvel később, 2016-ban találkozhattak újra, imádják egymást.


Forrás:

Drew és Justin 2010-ben szerepeltek együtt a Hétmérföldes szerelemben, majd 2022-ben találkoztak újra a színésznő saját tévéshow-jában, a Drew’s TV show-ban.


Forrás:

1987-ben mindenki imádta a cuki szitkomot, a Bír-lakot, amelyben Bob Saget volt az Olsen-ikrek apukája, akik együtt, felváltva játszották a főszereplő kislányt. 2017-ben Ashley és Bob újra találkozott, ami nagyon megható annak tükrében, hogy a színész sajnos 2022 januárjában elhunyt.