Galéria

Nők felfedték a legelképesztőbb történeteket az anyósukról

Forrás: "Amikor épp kisétáltunk volna a próbavacsoráról az esküvő előtt, az anyósom megsimogatta a hasamat, és megkérdezte, hogy 'nincs-e valami, amit el akarunk mondani másoknak', utalva arra, hogy miért kelünk egybe, és szerinte úgy nézek ki, mint aki terhes. Utóirat: nem voltam terhes."
Forrás:

"Nálam tartottuk a Hálaadást, és 7-8 órán át sütöttem, főztem. Az anyósom aztán megjelent az összes fogással, amit én is elkészítettem (hiába kértük, hogy maximum kettőt hozzon). Amikor mondtam neki, hogy sokkal több kajánk van, mint amennyire számítottunk, közölte, hogy 'hát, a tiédet nem is kell kitenni az asztalra, nem igaz? Csak dobd be a fagyasztóba.'"


Forrás: "Az anyósom folyamatosan tartja a kapcsolatot a férjem exeivel a Facebookon, és mindig felhívja őket, ha valami újdonság történik az életünkben, noha a férjem többször kérte, hogy ne tegye. Egyszer még azzal is megpróbálkozott hogy kibékítse őt és az egyik exét, aki amúgy megcsalta őt."
Forrás: "Miután hozzámentem a fiához, az anyósom egy csomó esküvői fotót kiposztolt rólunk, gonosz kommentekkel megszórva. Olyanokkal, hogy 'íme a torta, amiből senki se evett', 'íme az egész család, plusz a menyasszony', 'ez az egyetlen fotó az eredeti hatos csapatról' (utalva a gyerekeire és magára). Ezeket nyilvánosan tette ki a Facebookra."
Forrás:

"Az anyósom ideges lett rám, mert a lányomat akkor szültem meg, amikor ő nyaralni volt, a kiírt dátumom előtti két hétben."


Forrás: "Az anyósom nem hajlandó szóba állni velem. Ott ülök mellette, és a férjemtől kérdez ilyeneket, hogy 'a feleséged szeretne valamiből enni?' Minden egyes alkalommal."
Forrás: "Két év házasság után teherbe estem, és az anyósom félrehívott, hogy közölje, nem számít, kinek a gyereke, befogadják a családba. Két évvel később még mindig van egy fotó a nappalijukban a férjem gyerekkori fotójával és a kisfiam képével, és állandóan arról beszélnek, mennyire nem hasonlítanak egymásra. 100%, hogy a férjem a gyerek apja!"
Forrás: "Az anyósom kihagyott az összes esküvői fotóból, ami a lánya lagziján készült. Konkrétan nulla fotón szerepelek a férjemmel vagy a családjával."
Forrás:

"A húgomtól kaptam egy dobozt, benne üvegpoharakkal, ekkoriban még anyósomékkal éltünk. Szóval leraktam a dobozt a pultra. Másnap reggel megyek ki, hogy eltegyem őket, erre látom, hogy nyoma sincs az ajándéknak. Megkérdeztem az anyósomat, hova tűnhettek, mire közölte, hogy 'kidobtam őket a kukába. Nem szeretem az üveget.'"


Forrás:

"Az első férjemmel (még amikor csak a pasim volt) kaptunk az édesanyjától egy szerződést, amiben arról volt szó, hogy ha akkor és ott szakítunk, rengeteg pénzt kapunk. Ha beleegyezünk és aláírjuk, az ő egyetemi tandíját kifizették volna helyette, és még egy új autót is kapott volna, míg én 10 ezer dollárt kaptam volna. Amikor mindketten elutasítottuk, megjelent a házamnál, és elmondta, hogy nem vagyok elfogadható barátnő a fiának, és felajánlott még több pénzt a szerződésben, 20 ezer dollárt. Ő volt aztán az anyósom még 9 évig ezután."