Galéria

Egy lista szerint ez a 6 legrosszabb szülinapi dátum

Forrás: Ha úgy képzeled a tökéletes szülinapot, hogy otthon ülsz, lencsét eszel, és minden barátod inkább alszik, ahelyett, hogy kimozdulna otthonról, nos, a január 1. szuper dátum számodra. Ha viszont csinálnál is valamit, akkor rossz hírünk van: mindenki a szilveszteri bulit heveri ki otthon.
Forrás: A január 1-nél sokak szerint még rosszabb a december 31., azaz a szilveszter! Persze, ilyenkor legalább lehet bulizni, de az biztos, hogy "boldog szülinapot" helyett a "boldog új évet" hangzik el inkább, és úgy egyébként minden szórakozóhely teltházas, vagy legalább jó magasra emelték a belépődíjat. De tény, hogy a házi bulit legalább a szomszédok kevésbé veszik zokon.
Forrás: Szenteste utáni nap nem túl mázlis, már ami az ünnepléseket illeti. Az emberek általában tele vannak családi programokkal, így a baráti találkozók már nem férnek bele, sőt sokan még telefonálni is elfelejtenek a tennivalók közepette. Szülinapi buli? Maximum a karácsonyi filmek társaságában!
Forrás: Valentin-nap sokak szerint balszerencsés szülinapi dátum. Ha szingli vagy, de a barátaid kapcsolatban élnek, biztos, hogy mindenkinek randiprogramja van a szülinapozás helyett. Arról nem is beszélve, hogy ha pedig te magad vagy foglalt, a saját szülinapodon még azon is kell gondolkodnod, hogy mit adj ajándékba a másiknak a szerelmesek ünnepére.
Forrás: Nem sokan mondhatják el magukról, hogy szökőévben születtek, de valószínűleg ők egyszerre imádják a különlegességét, és utálják a ritkaságát. Nyilván ők nem négyévente ünnepelnek, de azért az mindig macera, hogy ki kell találni, melyik nap legyen idén a szülinap, és bizony emiatt sokan el is feledkeznek róla!
Forrás: Mondanunk sem kell, igaz? Szenteste kizárt, hogy bárki is bulizni akarjon, és bár összegyűlik a család, de nem a szülinapos miatt. Persze már az is valami, hogy ilyenkor a rokonaiddal lehetsz! De azért tény, hogy gyerekként nagyon idegesítő volt, amikor minden ajándékra azt mondták, hogy "ez karácsonyi és egyben szülinapi meglepetés is egyben."