Galéria

Ez a hat csillagjegyes párosítás marad együtt legtovább

Forrás: Mindketten nagyon tüzes, kalandor lelkek vagytok, akik a rutint és az unalmat egyáltalán nem viselik jól. Ezért képesek vagytok folyamatosan motiválni egymást, hogy minél több új, izgalmas dolgot próbáljatok ki; ugyanakkor pontosan tudjátok azt is, mikor kell egy lépést hátrálni, és szabadabb teret adni a másiknak. Ehhez elengedhetetlen, hogy magabiztosak legyetek, de mivel mindkettőtökben megvan ez a vonás, nagyon hosszú ideig lehettek boldogok!
Forrás: Talán nincs még két olyan csillagjegy, akik kompatibilisebbek lehetnének, mint ti! Ugyanazokat a nézeteket valljátok, ha párkapcsolatról van szó, ezért ritka, hogy veszekedjetek egymással. Pont megvan mindkettőtökben az, amire a másiknak szüksége van: a Szűzek több rendszert és átláthatóságot vezetnek be, míg a Bikák tudják, mikor kell lazítani, így jól összepasszoltok. Ráadásul a kettőtök közötti bizalmat szinte semmi sem tudja megrendíteni!
Forrás: Mindketten kíváncsi természetűek vagytok, imádtok hosszasan beszélgetni, és épp ezért vagytok olyan jó párosítás. Folyamatosan motiváljátok egymást, és mivel mindketten szociális alkattal rendelkeztek, ritkán unatkoztok. Szívesen mozdultok ki a baráti társaságotokkal, állandóan van egy programotok, ami elengedhetetlen egy Ikreknek, hiszen nekik lételemük a változatosság. Amikor ez a két jegy találkozik, abból szinte mindig hosszú távú kapcsolat alakul ki!
Forrás: Egy olyan érzelmes csillagjegy, mint a Rák, sajnos megtapasztalt már néhány csalódást. Egy idő után zárkózottabbá válik, épp ezért passzol hozzá olyan hibátlanul egy Halak jegyű ember! Hiszen ő egy született romantikus lélek, aki az örökké tartó szerelmet keresi, és ha valakibe beleszeret, biztos, hogy mindvégig kitart mellette. Ha ez a két csillagjegy találkozik, a közöttük kialakuló szerelem mindent elsöprő, és hosszú évekig ki is tart, ugyanolyan erősen. Mindenki irigykedik rájuk, és ezt meg tudjuk érteni!
Forrás: A Vízöntők néha úgy érzik, nehezen tudnak kapcsolatot teremteni másokkal, hiszen az emberek sokszor távolságtartónak titulálják őket, miközben valójában nem azok. Az Oroszlánnal viszont egészen máshogy mennek a dolgok. Vele már az első percekben képes egy hullámhosszra kerülni, és ha ez szórakoztató és izgalmas jegy szerelembe esik, tuti, hogy mindent elkövet a Vízöntő meghódításáért. Hiszen az Oroszlánok nem fogják vissza magukat, ha szerelemről van szó! Az egyetlen gond a kapcsolatukban az lehet, hogy olyannyira egymásra találnak, hogy a külvilágot teljesen kizárják.
Forrás: Egy Skorpiónak semmi sem fontosabb egy kapcsolatban a bizalomnál. Szenvedélyes és rejtélyes típus első ránézésre, de valójában érző szívet takar a páncélja, amit egy Bak képes igazán megérinteni. Ez a jegy ugyanis rendkívül megértő és hűséges: számára mindennél fontosabb a kapcsolat, és tesz is azért, hogy a bizalom sose rendüljön meg. Mindketten nagyon ambiciózusok, így fontos számukra, hogy a karrierjükben a párjuk támogassa őket, és mivel ez megvan, nagyon hosszú és boldog kapcsolat vár rájuk!