Galéria

10 híres hollywoodi díva, aki nem titkolja furcsaszokását!

Forrás:

Julia Roberts nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik és milyen termékeket tart a fürdőszobában. Az Oscar-díjas színésznő mindössze szappant és vizet hajlandó használni, a dezodorról például hallani sem akar.


Forrás:

Kim Kardashiant nem igazán érdekli, hogy a világon mindenhol azt szajkózzák, nem egészséges sminkben aludni. Ő mindig megpróbálja magán tartani legalább két napig a jól sikerült sminkeket, így reggel csak igazítania kell.


Forrás:

Victoria Beckham szerint a farmer elveszíti a formáját és a színét, ha mosva van, így ő csak extrém esetben dobja be a nacijait a gépbe. Alapvetően pedig inkább sosem teszi.


Forrás:

Adele egy interjúban árulta el, éppen aznap borotválta le egy hónap után először a lábát. Amikor ezen a riporter meglepődött és a pasijáról kérdezte, az énekesnő kerek perec megmondta neki, a párja ebbe nem szólhat bele.


Forrás:

Lady Gaga simán elmondta egy interjúban, hogy az extrém fellépő ruháit olyan nehéz felvenni és levenni, hogy koncert közben inkább belepisil egy vödörbe, minthogy kimenne a mosdóba.


Forrás:

Az Amerikai pite és az Amerikai szépség sztárja, Mena Suvari nagyon fiatalon megnagyobbíttatta a melleit, amit idősebb korában megbánt. Nem csinált titkot belőle, hogy kiszedette az implantátumokat és azóta boldogabb, mint valaha.


Forrás:

Cameron Diaz teljesen egyetért Julia Roberts-szel, ő is utálja az izzadásgátlókat, hosszú évek óta nem használja őket.


Forrás:

A Szex és New York dögös színésznője őszintén hisz benne, hogy a melltartó és a bugyi teljesen felesleges találmányok, így a nagy nyilvánosság előtt is bátran vállalja: rajta sosincs egyik sem.


Forrás:

Meghan Markle bármikor megengedhetné magának, hogy a világ legjobb sminkeseivel sminkeltesse magát, ő azonban visszautasítja ezt. A legtöbb alkalommal magát festi ki.


Forrás:

Jennifer Lawrence többre tartja a kényelmet bárminél, így amikor éppen a 2016-os Golden Globe előtt jött meg a menstruációja, úgy döntött, nem húz szűk, szexi ruhát. Kényelmes, a hasán laza szettben érkezett, ráadásul ennek okát sem titkolta.