Galéria

4 ronda trend, amit Hailey Bieber szerettetett meg a világgal

Forrás:

A ’90-es évek cargo nadrágjaival alapvetően semmi gond sem lenne, kivéve, hogy nem igazán emelik ki az alakot, így sosem kerültek a népszerűségi lista élére. Teljesen szembemennek a testhez simuló selyemdarabokkal, amiket Hailey előszeretettel visel vörös szőnyeges eseményeken. A modell viszont ezeket a fiús nacikat is bátran és sokszor hordja.


Forrás:

A világ legkényelmetlenebb ruhadarabja a fűző, ami idén újra hódító útjára indult. A nők régen imádták, még estére sem vették le, de ma már sokkal többet ér a kényelem és az, hogy jól érezzük magunkat, minthogy egy merev ruhadarabba préseljük bele a testünket. Hailey nem teljesen ért ezzel egyet, gyakran bújik fűzős felsőbe, ami még inkább kihangsúlyozza vékony derekát.


Forrás:

Hailey gyakran lép utcára biker shortsban, vagyis biciklissortban. Szinte minden színben megtalálható a gardróbjában ez a ruhadarab, amit nemcsak pulcsival, de blézerrel is simán felvesz. A ’80-as években Diana hercegné járt ilyen cuccban edzeni, azóta nem igazán rajongunk a szűk gatyáért.


Forrás:

Justin Bieber felesége nemcsak a szűk, hanem a buggyos nacikat is szereti, a boyfriend verziót is gyakran viseli. Ezzel a típusú nadrággal szintén az a baj, mint a cargóval, hogy csak keveseknek áll igazán jól. Persze Hailey tisztában van vele, hogy ő tényleg bármit felvehet, akkor is csinos lesz.