Galéria

4 helytelen és kifogásolható dolog az Igazából szerelem cím filmben, amit észre sem vettünk

Forrás:

A film egyik cselekményének főszereplője Hugh Grant, aki Nagy-Britannia miniszterelnökét alakítja. Csak egy bökkenő van a történetben: a férfi beleszeret a fiatal asszisztensébe, amivel ma már egyirányú jegyet lehet váltani a posztról való lemondásra.


Forrás:

Natalie-t gyakran zaklatják a súlya miatt, ráadásul szégyenkezik is miatta. Ami még ennél is rosszabb, hogy az asszisztenst többször is kövérnek nevezik: „hatalmas combjai” ás „fatörzs nagyságú lábai vannak” – hangzik el a filmben.


Forrás:

A filmben szereplő férfiak sosem sírhatnak – még akkor sem, ha épp a feleségük halt meg. Az Igazából szerelemben pedig pontosan ez történik: Liam Neeson felesége meghal, így egyedül marad a mostohafiával. Amikor sírni kezd, odalép hozzá Emma Thompson és elmondja neki, hogy az emberek nem szeretik a sírós pasikat, és szedje össze magát, mert senki nem fogja őt ápolgatni. Mindez egy nappal a temetés után történik...


Forrás:

Milyen barát az, aki beleszeret a haverja feleségébe, majd mindezt a nő tudtára is adja a srác háta mögött? Semmilyen, ez ugyanis nem a barát definíciója. A történetben mégis van egy ilyen pont, amikor Andrew Lincoln felbukkan a legjobb barátja házánál, és miközben a férfi a szobában nézi a tévét, Andrew az ajtóban állva, táblákkal a kezében vall szerelmet annak a nőnek, akit nemrég vett el a BFF-je.