Galéria

6 Antonio Banderas-film, amit muszáj megnézned a közeljövőben

Forrás:

Ez az 1995-ös hamisítatlan akciófilm ma már igazi klasszikusnak számít, annál inkább, hogy ez volt az egyik legelső film, amivel Antonio Banderas befutott világszerte, és hát persze milyen karaktert alakítana a filmben, ha nem egy sármos bérgyilkost? Arról nem is beszélve, hogy Sylvester Stallone is szerepel a filmben, úgyhogy miattuk biztosan megéri megnézni (többször is!)

A filmet megnézheted a Sony Movie Channelen november 12-én 21 órakor!


Forrás: Egy film tele akcióval, szenvedéllyel, bosszúval és persze rengeteg zenével! Ha imádod Antonio Banderast, akkor ez az alkotás szó szerint kihagyhatatlan! Antonio mellett pedig Salma Hayek dögössége mellett sem lehet elmenni szó nélkül...

A filmet megnézheted a Sony Movie Channelen november 13-én 21 órakor!
Forrás: Ha igazi hamisítatlan latinos temperamentumra vágysz, a hétvégén kizárt, hogy kihagyd a Volt egyszer egy Mexikó megnézését, amiben Johnny Depp mellett a fiatal Enrique Iglesias is feltűnik...! Maga a film egyébként a Desperado folytatása, így aztán végképp érdemes mindkettőt megnézni.

A filmet megnézheted a Sony Movie Channelen november 14-én 21 órakor!
Forrás: Ezt is érdemes felvenned a listádra! Antonio Banderas nem csak remek színész, de tökéletesen is tud táncolni, amit ebben a filmben abszolút tud is kamatoztatni. Egy csapat rossz környéken élő tininek kezd el tartani táncórákat, a fiatalok pedig nem is sejtik, mennyire megváltoztatja az életüket a zene és a tánc...
Forrás: Valld be, gyerekkorodban te is minimum egyszer láttad a Kémkölykök összes részét, de hidd el, most is nyugodtan megnézheted, senki nem fog ítélkezni, mi is imádjuk!
Forrás: Bizony, Antonio Banderas profi módon szinkronizál is, ő például Csizmás Kandúr hangja a Shrek-filmekben! Ennél pedig ki tudna tökéletesebb esti családi programot?