Galéria

Ezek lesznek következő időszak legszebb manikűr trendjei

Forrás:

Az ünnepi készülődés, stressz nem csak a szervezetünket, de még a körmeinket is leterheli, főleg, ha színes és strasszos műkörmökre voksolunk a karácsonyi időszak alatt. Épp ezért óriási trend lesz a letisztult, hidratált és egészséges köröm, ami a lehető legrövidebb, és a lehető legkevesebb lakk van rajta.


Forrás:

180 fokos fordulat a minimalista körömhöz képest, ám a karácsony és főleg a szilveszter még jó pár hónapig hatással lesz a köröm trendekre! A csillámos (glitteres) manikűr például az egyik legdivatosabb lesz, főleg, ha pezsgő vagy nude színeket választunk! Szerintünk nem lehet nem imádni!


Forrás:

A szilveszter ismét visszaköszön ennél a maninál, és el kell ismernünk, hogy amellett, hogy ez a köröm feltűnő, mégis lehet kifinomult és stílusos, amely minden szetthez tökéletesen passzol. Arról nem is beszélve, hogy mennyire feldobja a szürke, hideg és borús téli napokat!


Forrás:

Ha tél, akkor nem lehet kihagyni a trendekből a Jégvarázst! Ez a köröm teljesen olyan, mint amit a meséből Elsa karaktere is nagyon szívesen viselne, ettől pedig mi is úgy érezhetjük, hogy egy Disney mesébe csöppentünk, ahol a varázslat bizony tényleg létezik!


Forrás:

Nem múlhat el úgy tél, hogy az embernek ne legyen minimum egyszer hófehér! Hiszen ez a szín egyszerre finom, sikkes, ráadásul tökéletesen illik a fekete, szürke és világos ruhadarabjainkhoz is, amelyeket ebben az időszakban a legtöbbször hordunk. Arra viszont érdemes vigyázni, hogy elkerüljünk minden, ami tartósan megfoghatja, elszínezheti a fehér körmeidet, ugyanis ez a mani hamar piszkolódik, ha nem figyelünk oda!


Forrás:

A hullámos, kanyargó minták az aranykorukat fogják élni a tél hátralévő részében! Színeket tekintve pedig leginkább a sötétkék és a sötétzöld lesz a trendi, a mintákon kívül viszont szigorúan nude legyen a köröm, de a legjobb, ha csak átlátszó körömlakk van rajta!