Galéria

Ez a karácsonyi manikűr illik hozzád a csillagjegyed szerint

Forrás: Szereted, ha valami látványos, ugyanakkor egyszerű, hiszen te már alapból nem vagy egy egyszerű eset. A Kos tehát az a csillagjegy, aki igazán képes értékelni a holografikus körmöket, amik önmagukban is elég ütősek.
Forrás: Egy kis cukisággal téged azonnal le lehet venni a lábadról, ahogy az édességeknek sem tudsz ellenállni, hát miért ne vegyítenéd ezt a kettőt, és kerülnének most mézik a körmeidre?
Forrás: Ha valaki, te aztán nagyon érted a Grincs huncut mosolyát, hisz te is gyakran élsz vele. Körmökre vele!
Forrás: Az ünnepi időszak a kedvenced, hiszen a pihenése a főszerep. A szívedet pedig mi melengethetné jobban, mint egy hibátlan manikűr, amin aranyos kis pingvinek vannak, meleg sálakba burkolva?
Forrás: Számodra teljesen egyértelmű, hogy neked mindig több jár, és a luxusra hajlandó is vagy áldozni. Ami másnak már sok, az neked még csak félidő, nincs az a köröm, ami ne bírna még el egy-két strasszt.
Forrás: A finom, művészi megoldásokat kedveled, így karácsonykor is valami olyan manikűrre vágysz, ami kicsit elvontabban közelíti még a téli tematikát.
Forrás: Szeretsz adni, de valld be, legalább annyira kapni is. A színekkel viszont mindig hadilábon állsz, számodra tényleg nehéz egyet választani, hát miért ne lehetne minél több?
Forrás:

A drámai megjelenés az egyik alapja a stílusodnak, így a cukiskodás helyett hozzád valami sötétebb illik. Mondjuk ez a Karácsonyi lidércnyomás ihlette csoda.


Forrás: A hit, mindig is egy fontos része volt az életednek, így a karácsony egy spirituális szempontból kiemelt időszak nálad. Szereted a hagyományokat, ugyanakkor a felfedező is megvan benned, így a körömdíszítésben az elegáns stílust kedveled, amiben van egy kicsi csavar.
Forrás: A hagyománytisztelet nálad a karácsony alapja, nem igazán rajongsz semmilyen újításért, ahogy az aktuális trendek sem hatnak meg. Ám egy ilyen minta remekül fog passzolni a klasszikus flanel pizsidhez (mert tudjuk, hogy van).
Forrás: Téli csodaország! Hát mi más kerülhetne egy álmodozó Vízöntő körmeire decemberben?
Forrás: Ezek az aranyos körmök tökéletesen passzolnak a finom stílusodhoz. Kellően ünnepi, de semmiképp sem sok.