Galéria

5 garantált orgazmust okozó szexpóz, ha egyszerre akartok a csúcsra jutni

Forrás: A szerelmesek póza sokat tud segíteni a közös orgazmusban, hiszen itt alulról is könnyen rá lehet segíteni az élvezetekre a csípőmozgással. Az pedig csak hab a tortán, hogy ilyenkor még közelebb érezzük a párunk testét, aki, ha egy kicsit figyel, a mi mozgásunk ritmusát is fel tudja venni.
Forrás: Ebben a pózban mindketten egymással szemben, egymás ölében helyezkedtek el, ha lehet, akkor a puha ágyban. Bár mindketten tudtok mozogni, érdemes neked irányítani a tempót. A mélység és a másik közelsége miatt szinte lehetetlen nem úgy alakítani a szexet, hogy együtt tudjatok elmenni.
Forrás: Minden nő egyik - ha nem a - kedvenc póza, hiszen itt a saját mozgás érvényesül, mégpedig úgy, ahogy épp jól esik. Akár föl-le, akár előre-hátra, csak és kizárólag arra koncentrálj, ami neked jó, hiszen a párunk már csak a látványtól is odáig lesz. Ha egy kis extrémitást vinnél bele, akkor guggolj fel és mozogj úgy.
Forrás: Ez az igen romantikus, meghitt, mégis szexi póz, nemcsak ellazít, hanem érzékivé teszi az együttlétet. Ebben a helyzetben a behatolás és a kézimunka közös ereje igazi csodaként tud szolgálni, ha a nagy AAAAAHHHHWWW a célunk a párunkkal szinkronban. Ha egy picit újítani akarunk ezen a pózon, akkor érdemes az egyik lábunkat a párunk combjára húzni. Minél több testrész ér össze, annál izgalmasabb lesz a szex vége.
Forrás: A lovagló póz egy igazán élvezetes, mégis egyedi változata. Ehhez nincs másra szükség csak a meztelen testetekre, illetve egy székre. Tegyétek a szoba közepére, majd ülj rá lovagló pózban. Ezt követően hagyd, hogy a párod a csípődnél fogva mozgasson. Igazi vulkánkitörésre számíts!