Galéria

6 jel, hogy az exed boldogabb nélküled

Forrás:

Teljesen természetes, hogy ha közös a baráti körötök, nem szakítod meg a kapcsolatot mindenkivel csupán azért, mert szakítottatok. Ilyen esetben teljesen természetes, ha megkérdezed a barátaitól, hogy hogy van, minden rendben van-e vele, és ha érdekel, hogy tovább lépett-e arról is megkérdezheted őket, hogy beszél-e rólad. Ha nem, akkor fogadd el, hogy már nem te jársz a fejében, nem tartozol a világába és engedd el.


Forrás:

A szakítás után lehetséges, hogy néhány hét múlva rádöbbentek, hogy nem bírjátok egymás nélkül és szépen lassan ismét egyre többet találkozgattok. Ha viszont azt tapasztalod, hogy nem akar veled találkozni, sőt kerüli azokat a szituációkat, ahol összefuthattok, akkor ő már valószínűleg nem akarja újrakezdeni.


Forrás:

Ez egy elég egyértelmű jele annak, hogy nem akar már tőled semmit. És eszedbe se jusson azzal áltatni magad, hogy csupán téged próbál pótolni. Ha tényleg így van, azt majd az idő bizonyítja, viszont ha nem, akkor csak kellemetlen helyzetbe hozod magad ezekkel a feltételezésekkel. Inkább engedd el.


Forrás:

Ha próbálod vele újra felvenni a kapcsolatot, például megragadod az alkalmat, hogy boldog születésnapot kívánj neki, ő viszont elintézi egy köszönömmel és nem kezdeményez mélyebb beszélgetést, sőt magától sosem keres, akkor nem akar már tőled semmit.


Forrás:

Lehet, hogy furcsán hangzik, de a közösségi média aktivitás sokan elárul bizonyos szituációkban. Ha nem kedveli a fotóidat, nem nézi a sztorijaidat, soha nem reagál semmire, akkor valószínűleg a látszatát sem szeretné kelteni annak, hogy még érdeklődik irántad.


Forrás:

Előfordulhat az is, hogy a közös baráti társaságotok miatt ti is barátok maradtok, és ezzel nincs is semmi gond. Ilyen esetben viszonylag gyorsan meg tudod állapítani, hogy érdeklődik-e még irántad, hiszen ha még mindig neked önti ki a szívét, akkor valószínűleg még mindig téged tart a lelki társának, ha viszont zárkózottabbá válik és már nem veled osztja meg az érzéseit, akkor ne reménykedj tovább.