Galéria

Híres emberek, akik azt állítják, hogy szexszeltek egy szellemmel

Forrás: A gyönyörű színésznő 1999-ben árulta el egy interjúban, hogy szexuális élménye volt egy szellemmel. „Nem tudom honnan, de leszállt rám egy szellem, és szeretkezett velem” – mondta a színésznő, aki azt is hozzátette, hogy mindent érzett és úgy tudná leírni, mintha egy szellő fújt volna át a testén. „Valami leszállt és megérintett, és most figyel rám."
Forrás: 2004-ben a néhai modell kijelentette, hogy többször is lefeküdt egy szellemmel, akiről sokáig azt hitte a barátja, de miután feleszmélt, hogy nincs látható ember körülötte, rájött, hogy valószínű nem élő ember juttatja el a csúcsra. Egy riporter megkérdezte tőle, hogy nem lehetséges-e, hogy csak álmodta az egészet, mire Anna azt válaszolta, hogy lehetetlen, hiszen minden éjjel megtörtént.
Forrás: A komikust sokan nem vették komolyan, és még most is sokan kételkednek abban a kijelentésében, hogy valaha is szexszelt egy szellemmel. Ő azonban váltig állítja, hogy ez megtörtént, méghozzá Mama Cass hollywoodi birtokán. Három évvel később, 2013 pedig már egy másik szellemmel való élményeit osztotta meg, aki nem mellesleg, férfi nemű volt a színész szerint.
Forrás: A popsztár 2012-ben csatlakozott az American Academy of Ghost Boners-hez, miután Ryan Seacrest rádióműsorában azt állította, hogy Supernatural című dalát egy "szellemmel töltött forró éjszaka" ihlette. Ke$ha ezt később a Jimmy Kimmel Live műsorában is megerősítette, ahol azt is elmondta, hogy a vaginája szellemjárta.
Forrás: Természetesen nem minden szellemmel való szexuális találkozás szórakoztató. 2012-ben Coco - aki a híres Ice-T felesége - azt állította a Naughty But Nice című talkshow-ban, hogy egy "elvetemült szellem" zaklatta. "Tévét néztem... hálóing volt rajtam, és éreztem, hogy a ruhám felfelé mozdul a lábamon... És akkor éreztem, hogy egy srác lélegzik a fülemben."
Forrás: Rendkívül nehéz elhinni azoknak a szellemmel való szexuális élményeket, akiknek a neve egybe mosódik a Paranormal Activity-filmekkel. 2014 áprilisában Blasick a This Morning című brit talkshow vendége volt, amelyben két külön szexuális találkozást írt le egy szellemmel. "Először nagyon zavart voltam... aztán úgy döntöttem, hogy lazítok, és nagyon élveztem" - jegyezte meg Blasick, hozzátéve, hogy gyermekként mindig is tudni akarta, van-e még valami ebben világban. Ez a néhány tapasztalás pedig választ adott a kérdéseire.