Galéria

Akkor és most: Így néznek ki most az Addams Family sztárjai

Forrás: Mindössze 10 évesen, Pugsley Addams szerepében debütált a filmek világában, amit később az Addams Family 2. mellett olyan alkotások követtek, mint a Karácsony Connecticutban, a Lesz ez még így se, illetve a 2015-ös The Biggest Fan.

Jimmy ma már 43 éves, és bár hivatalosan már visszavonult a színészkedéstől, azért a forgatások varázsáról nem tudott lemondani, a szakmában maradt és jelenleg különböző filmes projektek szállítási osztályán dolgozik.
Forrás: Szintúgy 10 éves volt, amikor megkapta Wednesday Addams szerepét, amit olyan jól hozott, hogy sokan a mai napig az ő nevéhez kötik a karaktert. A színésznő azóta is aktív, így az elmúlt több mint 30 évben olyan alkotásokban láthattuk őt, mint a Casper, a Tegnap és ma, a Csak az a szex, az Édes kis malackám vagy a Mátrix: Feltámadások.

Az eredeti csapatból ő volt az egyetlen aki feltűnt a Wednesday című sorozatban. A 43 éves színésznő egyébként házas és két kisgyermek boldog anyukája.
Forrás: Kétségtelen az, hogy a ma már 72 éves sztár emelte Morticia Addamset egy olyan ikonikus szintre, amit sokak szerint a mai napig senki se tudott megugrani. Nem mellékesen pedig kicsit sem meglepő az, hogy egykoron Cher is mindent megtett azért, hogy ő játszhassa el ezt a figurát.

A film előtt is már igencsak felkapott színésznőt többek közt olyan mozikban láthattuk, mint a Rejtélyes manhattani haláleset, az Örökkön-örökké, az Oviapu, a Tenenbaum, a háziátok vagy a Minden kút Rómába vezet.
Forrás: A készítők először Sir Anthony Hopkinsnak ajánlották fel a lehetőséget arra, hogy csatlakozzon a sötét családhoz, ám ő visszautasította a dolgot, így végül Christopher bújhatott Fester Addams bőrébe. Az eredetileg vékony színész pedig A Keresztapa második részében a fiatal Clemenzát alakító Bruno Kirbytől kapta kölcsön a "kövérítő-jelmezt". Az akkor már nagy névnek számító Lloydot, az Addams Family filmek mellett olyan alkotásokból ismerhetjük, mint a Vissza a jövőbe trilógia, a Dennis, a komisz, a Kedvenc marslakóm, a Sin City: Ölni tudnál érte és még sorolhatnánk. 

Christopher Lloyd októberben ünnepelte 85. születésnapját és örömmel vállal a mai napig is szerepeket.
Forrás: Már befutott és kimondottan felkapott színész volt, amikor rá osztották a család komornyikjának, Lurch-nek szerepét. Azóta pedig olyan alkotásokban láthattuk, mint a Star Trek: Az új nemzedék vagy a Men in Black - Sötét zsaruk. Sőt! 1998-ban a többi szereplővel ellentétben, igent mondott az Addams Family 3.: Jobb együtt, mint darabokban című filmre - ami igencsak megosztóra sikeredett.

A színész idén júliusban ünnepelte 75. születésnapját és a mai napig is aktívan forgat.
Forrás: Ő alakította Tully Alfordot, Addamsék ügyvédjét. 

A 83 éves színészt karrierje során olyan filmekben láthattad, mint a Szenzációs recepciós, a Spinédzserek (ő alakította Cher édesapját), az Elvált nők klubja, a Váltságdíj vagy a Daylight - Alagút a halálba. Az utóbbi években több sorozatban is feltűnt, és nem mellesleg az egészestés filmeket sem hanyagolja.
Forrás: Az első részben német származású amerikai Judith alakította a család nagyiját. 

A később rendezőként és íróként is remeklő sztár 88 éves korában, 2015-ben hunyt el.
Forrás: Nem hagyhatjuk ki a listáról, a második rész nagymamáját sem. A változtatásra állítólag azért volt szükség, mert az Egy kicsivel galádabb a család című fejezetben már sokkal több, fizikailag megterhelőbb feladat jutott a karakterre, így ezt úgy oldották meg, hogy az akkor 40 éves Carol Kane-nek adták a szerepet.

A Szellemes karácsonyban, a Gorilla bácsiban és a Vadászokban feltűnt színésznő idén lett 71 éves.
Forrás: Bár sajnos már nincs közöttünk, mégse szeretnénk kihagyni Gomezt sem a listáról!

A Puerto Ricó-i színész az 1970-es években kezdte pályafutását színpadi színészként, majd számos nagyobb filmes produkció után találta meg őt Gomez Addams szerepe. Raul akkoriban egy interjúban elárulta, hogy karrierje során a fura családfő karaktere állt a szívéhez a legközelebb, így nagyon jól esett neki az, amikor a gyerekek felismerték az utcán, főleg életének utolsó éveiben, amikor már nagyon beteg volt. Kevesen tudták róla, de az első film bemutatójának az évében, 1991-ben gyomorrákot diagnosztizáltak nála, és bár többször műtötték, sajnos állapota idővel nem javult. 1994-ben agyvérzést kapott, ami után kómába esett és többé nem tért magához. 1994. október 24-én hunyt el, 54 éves volt.
Forrás: Fester bácsi mindenre elszánt felesége, Debbie Jellinsky a második részben tűnik fel.

Joan akkortájt már ismert volt a stúdiók körében, így valahol nem meglepő az, hogy végül rá esett a választás. A boldogító nemben, az Oltári nőben, a Pop, csajok satöbbiben, vagy az egy Egy boltkóros naplójában is játszó sztár ma már 60 éves, és bár 2020 óta egy alkotásban sem szerepelt, arról nem szólt egy hír sem, hogy visszavonult
Forrás: A Wednesday sorozatban is kiemelt szerepet kapó Izé szerepét egy kanadai színész és bűvész játszotta. 

Christopher Hart ma már 62 éves és a legemlékezetesebb két Addams Family film után a harmadik, 1998-as kiadásba is visszatért, ám ezeken kívül nem sok említhető alkotásban láthattuk őt.