Galéria

8 mondat, amit soha ne mondj egy terhes nőnek

Forrás: Sajnos ezt a jelenetet a filmek is idealizálják, pedig ha belegondolsz, más esetben eszedben sem jutna más hasához nyúlni, így ilyenkor sem kellene. Csak akkor, ha maga a kismama kéri.
Forrás: Egy várandós nő tisztában van vele, hogy teljesen megváltozik az alakja, és nem biztos, hogy mindenki olyan jól viseli ezt a dolgot, mint ahogy az kívülről tűnik. Légy tapintatos, ha a testsúlyról és az alakjáról beszélsz, de a legjobb, ha meg sem említed a dolgot.
Forrás:

Na jó, ez talán magyarázatra sem szorul.


Forrás: Talán a nagyitól még elfogadja a kismama, ha ilyen megjegyzésekkel bombázza - bár így is idegesítő lehet - úgyhogy a legjobb, ha ezeket a gondolatokat is megtartod magadnak.
Forrás: Valójában az is a pár döntése kell, hogy legyen, hogy mikor szeretné megtudni a bébi nemét, és hiába óriási divat mostanában a baba nemét leleplező parti, még mindig vannak olyanok, akik szeretik a meglepetéseket. Tartsd tiszteletben, és ne faggatózz!
Forrás: A névválasztás legyen a pár dolga. Persze, ha nagyon szeretnék, adhatsz egy-két tippet vagy elmondhatod, milyen nevek tetszenek neked, de semmi esetre se erőltesd rájuk az akaratod. Amint megtudod a baba nevét, az egyetlen, amit tehetsz, hogy megdicséred a választást. Még véletlenül se kezdj sztorizni egy ilyen nevű ismerősödről...
Forrás: Ha van benne tapasztalatod, ha nincs, ne emlékeztesd a szülőket arra, hogy kemény hónapok várnak rájuk. Hadd tapasztalják ki saját maguk a dolgokat.
Forrás: Ez a kérdés egyben egy elég durva ítéletet is hordoz magában, hiszen ezzel azt mondod, ha másfajta táplálást választ, akkor nem is lesz jó anya. Pedig az lesz a lehető legjobb döntés, amit ő maga hoz majd meg, nem kellenek a megjegyzések mellé.