Galéria

Ezeket a filmeket nézd meg idén szilveszterkor

Forrás: Ecc, pecc, ki lehetsz? - Disney+

A nemrég mozikban is vetített Saoirse Ronan és Sam Rockwell alkotás megérkezett a Disney+-ra is! Az 1950-es éven Londonjában járunk, amikor egy színházi darab megfilmesítésének munkálatai leállnak, mert egy stábtagot meggyilkolnak. Hogy ki volt a tettes, azt nemtudni, ám Stoppard nyomozó és segédje, Stalker közrendőr elvállalják az ügyet, ami nem is igazán az, aminek látszik. Remek kikapcsolódás, ha szereted a krimiket, de könnyed hangvételre és nevetésre is vágysz mellette!
Forrás: Cyrano - HBO Max

Szereted a musicaleket? Akkor nézd meg ezt a romantikus filmszimfóniát, amely egy szerelmi háromszöget mutat be. Adott egy férfi, Cyrano de Bergerac, akinek gyorsan vág az esze, és bárkit elkápráztat szójátékaival. Titkon nagyon is szerelmes Roxanne-ba, akinek szívét egy ifjú férfi rabolja el, és még csak nem is sejti, hogy Cyrano titkos érzelmeket fűz felé. Ha jó zenékre és érzelmes történetre vágysz, ezt nézd meg szilveszter este!
Forrás: Tőrbe ejtve – Az üveghagyma - Netflix

A Tőrbe ejtve folytatása is megérkezett a Netflixre, és igen, Daniel Craig az egyik főszereplő! Benoit Blanc ezúttal Görögországba utazik, miután egy unatkozó milliárdos meghívja barátait egy privát szigetre, hogy gyilkosos játékot játsszanak. A gond, hogy valaki tényleg meghal, és a jelenlévők egyike a gyilkos. Természetesen a férfi rögtön nyomozni kezd, és tele lesz fordulattal a cselekmény, úgyhogy ezt a krimit semmiképp se hagyd ki a listádról szilveszterkor!
Forrás: Black Adam - HBO Max

Az HBO Maxon már megnézheted Dwayne Johnson legújabb szuperhősfilmjét, a Black Adamet, ami egyszerre izgalmas, akciódús és nagyon vicces is. Csaknem ötezer évvel azután, hogy ráruházták az ősi istenek hatalmát, majd börtönbe vetették, Black Adam kiszabadul sírhelyéről, hogy igazságot szolgáltasson. Csakhogy amit ő annak gondol, nem biztos, hogy a modern világban egyszerűen megállja a helyét! Kapcsolódj ki ezzel a filmmel szilveszter este.
Forrás: Hang nélkül 2 - Netflix

Hoztunk azért egy horrort is az ijesztő filmek kedvelőinek, megérkezett ugyanis a Netflixre a tavalyi év egyik legnépszerűbb folytatása, a Hang nélkül 2. Az alaptörténetet már ismerjük: idegen lények megtámadták a bolygót, és a legkisebb neszt is észlelik, így a túlélőknek mindent el kell követniük azért, hogy ne hallják meg őket. Az Abbott család küzd a túlélésért, új és biztonságos helyet keresnek, de a történetben az első nap eseményeit is láthatjuk.
Forrás: A forrás - HBO Max

Ez nem mai film, de ha még nem láttad, ideje betervezni, ugyanis A forrás nem véletlenül kapott őrületes értékeléseket az elmúlt 17 évben! Izzi agyát egy halálos kór támadta meg, ezért orvosként dolgozó férje minden idején az ellenszer keresésével tölti, miközben neje élete művét írja, melynek befejezése a férfire marad. Tomnak hosszú, és cseppet sem könnyű utat kell bejárnia, hogy rájöjjön, hogy érheti el célját, a történet pedig 1000 éven át ível, több különböző korban játszódva. Ha szereted a gondolkodós, érzelmes történeteket, ezt válaszd!
Forrás:

Emily Párizsban - Netflix

És a végére hagytunk egy szuper sorozatot, amit akár az egész este folyamán nézhetsz! Visszatér ugyanis Emily, hogy megmutassa, hogyan alakul szerelmi élete és karrierje Párizsban, ahol őrületes ruhák, szívdöglesztő udvarlók és fergeteges kihívások várnak rá. Nem is akarunk spoilerezni, csak annyit mondunk, ez tökéletes kikapcsolódás egy csajos szivleszter estére!