Galéria

Ha valóban kiélveznéd minden percét: 5 szexpóz, amelyekkel a szeretkezés tovább tart

Forrás: Felül lenni sok szempontból nagyszerű, főleg ha azt akarjuk, hogy a szex sokáig tartson. Ebben a pózban a mi kezünkben van az irányítás. Mi határozzuk meg a gyorsaságot, az intenzitást, az érintéseket és a mozgás formáját is. Az előre-hátra csípőmozgással sokkal tovább bírja a partnerünk.
Forrás: Mielőtt bárki azt gondolná, hogy itt is egy lovagló póz kerül középpontba, az nagyon téved! Ebben az esetben hason fekszünk, de úgy, hogy az egyik lábunkat miközben hason fekszünk derékszögben emeljük magunk mellé, mintha hegyet másznánk. A párunk pedig így fekszik ránk. A póz nehezítése miatt jóval több munkát kell beletennie a párunknak, ha csúcsra akar jutni, így egy kis időhúzásra tökéletes választás.
Forrás: Bár komplikáltnak érezhető a neve miatt, a mi esetünkben kifejezetten egyszerű pózról van szó. Feküdjünk hanyatt és mintha ülnénk húzzuk fel a lábunkat. A párunk ezután merőlegesen feküdjön hanyatt és ebben a helyzetben hatoljon belénk.
Forrás: Lényegében itt pontosan arról van szó, mint a már jól ismert olló pózról. Mi is és a partnerünk is egymás lábai közé igyekezzünk helyezkedni. És már mehet is a közös gyönyörteli utazás. Ennek a póznak egyébként érdemes többször esélyt adni, ugyanis a férfi sokkal mélyebbre tud hatolni, főleg ha fekszünk.
Forrás: A párunk feküdjön hanyatt, mi pedig lényegében fordítsunk hátat neki és így üljünk lovagló pózba. Akárcsak az elsőnél itt is a mi kezünkben van az irányítás és a mozgás intenzitásának, gyorsaságának meghatározása. Igazán zseniális póz, ha szeretnénk egy kis fűszert csempészni a szexuális életünkbe és hosszabbra is húznánk.