Galéria

13 további sztáresküvő 2022-ből

Forrás:

Ben Allleck és Jennifer Lopez esküvője volt az év legnagyobb celeblakodalma, az egész világ alig várta. Las Vegas-ban mondták ki az igeneket áprilisban.


Forrás:

A Trónok harca gonosz Jeoffrey királyát alakító zseniális színész, Jack Gleeson idén vette feleségül kedvesét, Roisint egy nagyon szép, de egyszerű ceremónia keretein belül.


Forrás:

Iszak Eszter 2022. július 23-án ment feleségül Gyurta Danihoz, a nagy eseményről csodaszép fotókat mutatott az Instagramján.


Forrás:

Kapás Bogi és Telegdy Ádám ugyanott mondta ki a boldogító igent egy hónappal később, ahol Iszak Eszti és Gyurta Dani.


Forrás:

Ewan McGregor és Elizabeth Winstead 2017-ben egymásért váltak el, 2021-ben kisfiuk született, Laurie, 2022-ben pedig összeházasodtak.


Forrás:

David és Victoria Bekcham legidősebb gyermeke, Brooklyn idén áprilisban vette feleségül modell szerelmét, Nicola Peltz-et.


Forrás:

Kristen Dunst és Jesse Plemons 2015-ben, a Fargo forgatásán ismerkedtek meg, már nagyon régóta egy párt alkotnak. Idén, titokban házasodtak össze.


Forrás:

A Bajos csajok botrányhős sztárja, Lindsay Lohan július 2-án vallotta be, titokban férjhez ment Bader Shammashoz, jelenleg Dubajban élnek.


Forrás:

Kourtney Kardashian és a Blink-183 sztárdobosa, Travis Barker május 15-én mondták ki a boldogító igent egy hatalmas esküvőn.


Forrás:

A Doktor House című sorozat női sztárja, Jennifer Morrison, aki az Így jártam anyátokkalban is feltűnt, titokban ment férjhez kedveséhez, Gerardo Celascóhoz.


Forrás:

Marsi Anikó szeptember 9-én ment feleségül Szulák Andrea lányának édesapjához, Gyarmati Gáborhoz.


Forrás:

Az első babájával várandós Dukai Regina a legnagyobb titokban ment férjhez szerelméhez, erről november 6-án posztolt az Instagramjára, majd a ruhájáról is mutatott pár fotót.