Galéria

Szexuálisan kompatibilis csillagjegyek: kiderül, ki az ideális partner számodra

Forrás: Kos és Nyilas

A Kos nem szereti a tökölődést, azt akarja, hogy a másik azonnal lépjen a tettek mezejére. A Nyilas pedig éppen ezt fogja tenni!


Forrás:

A Bika olyan társra vágyik az ágyban is, akiben tökéletesen megbízhat, akinek igazán megmutathatja magát. A megbízható és komoly Bak éppen ilyen.


Forrás:

Az Ikrek számára nem feltétlenül maga a szex fontos a szex során sem, inkább az, olyan-e a másik, akinek élvezi a társaságát. A laza, könnyed, mégis szexi Mérleg lehet a kedvence!


Forrás:

A Ráknak szüksége van egy kis időre, hogy feloldódjon az ágyban, ehhez pedig a rendkívül figyelmes Bikának megvan minden türelme.


Forrás:

Az Oroszlánnál nincsen tüzesebb, szenvedélyesebb jegy, ezért azzal tud a legjobban összehangolódni az ágyban, aki hozzá hasonlóan nagyétvágyú. Ő a Kos!


Forrás:

A Szűz számára olyan partner az ideális az ágyban, akinek nem kell a szájába adni, mit csináljon, egyedül is feltalálja magát, ennélfogva egy Skorpió remek társa lehet.


Forrás:

A Mérleg számára nagyon fontos a szex és imád adni, ezért egy szenvedélyes Oroszlán karjaiban élete orgazmusára számíthat.


Forrás:

A Skorpió egy rendkívül szenvedélyes jegy, ugyanakkor érzelmes is, ezért kell a testi-lelki vonzalom számára a szexhez. Ezt egy Halakkal élheti meg a legeslegjobban.


Forrás:

A Nyilas imádja az izgalmat, mindenben keresi a kalandot, így az ágyban is. A legextrémebb élményre tutira egy Vízöntővel számíthat.


Forrás:

A Bak nagyon szereti, ha kitalálják minden vágyát az ágyban, a Szűz pedig elképesztően jó megfigyelő szóval ő az, aki telitalálat a számára.


Forrás:

A Vízöntő nagyon vágyik az újra, az izgalmasra és a különlegesre, ezért imádja, mennyire kifejező és bevállalós az Ikrek az ágyban. Nála nagyobb meglepetést senki nem tud okozni neki.


Forrás:

A Halak nagyon érzéki beállítottságú, így bár sokakkal kijön az ágyban, a legjobban egy Rákkal érzi magát hancúrozás közben, aki tökéletesen rá tud érezni a vágyaira.