Galéria

7 nő, aki elnyerte a világ legszebb férfiainak szívét - A titkukra is fény derült

Forrás: Matthew McConaughey gyönyörű felesége nem a színész világból való. Pultosként dolgozott, illetve modell munkái is voltak. Már 10 éve alkotnak egy párt a színésszel, aki szerint Camila teremtette meg számára a meleg, biztonságot nyújtó otthont. Szerinte feleségénél humorosabb és szebb emberi lény nem létezik a világon.
Forrás: Keanu Reeves 2019-ben jelent meg először nyilvánosan képzőművész szerelmével, Alexandraval, aki őszes hajával, természetes bájával mindenkit le vett a lábáról. Bár sok felszínes ember tartotta szürke egérnek, illetve sokan nem is értették Keanu mit lát benne. A színész egy interjúban elmondta, hogy nemcsak gyönyörűnek, de intelligensnek és elképesztően sokoldalúnak tartja a párját, aki egyébként a szakmájában igen elismert ember.
Forrás: Az ausztrál színésznő és producer lassan 30 éve a felesége a világ egyik legszexisebb színészének, Hugh Jackmannak. Bár nagyon sok bántást kapott a kora miatt, Hugh rendre elmondta, hogy a plasztikázott vagy mindenki szerint elfogadott szépségideállal rendelkező nők labdába sem rúghatnak a felesége mellett, akivel a kapcsolatuk minden egyes terültén boldogok.
Forrás: Matt Damon már anyaként ismerte meg az akkor felszolgálóként dolgozó feleségét, akivel nagyon jókat beszélgettek, Luciana pedig pontosan amiatt tetszett meg neki, mert egyszerű emberként tekintett rá, és nem a hírneve fogta meg - mint más ismert vagy nem ismert nőket. Már 16 éve vannak együtt és két közös lányuk is született. Egy interjúban pedig azt nyilatkozta a színész, hogy ha Luciana nem lenne, az ő életének sem lenne értelme.
Forrás: Az üzleti pszichológusként dolgozó nő egyértelműen az eszével hódította meg Jude Law szívét, aki nem is várt sokat azzal, hogy feleségül vegye. Sőt, közös gyermekük is született, akit nagy összhangban nevelnek együtt. Bár a színész sokáig élt nőfaló életmódot, Phillipa megismerésével ez teljesen megváltozott.
Forrás: Pierce Brosnan édestova 21 éve él házasságban Keely-vel, akit folyamatosan bántottak a teltebb idomai miatt. Ám a színész egy percig sem várt a visszavágóval és kijelentette, hogy élete legszebb nőjének tartja Keely-t és, akinek ez nem tetszik, az felőle fel is fordulhat. A sztár egyébként imádja Keely humorát és azt is, hogy annak idején nem félt támogatni a karrierjét, ami szerinte nagyon fontos tulajdonság egy nőben.
Forrás: A csodaszép emberjogi ügyvédnek sikerült a lehetetlenek lehetetlenje, hiszen 2014-ben George Clooney olyannyira beleszeretett, hogy az addig híressé vált agglegény életét feladva feleségül vette. Sőt, azóta egy ikerpár szülei is. Amal egyébként szépsége mellett, a szívével és az eszével varázsolta el a színészt, aki szerint Amal a tökéletes nő.