Galéria

Titkok, amelyekre fény derült Meghan Markle és Harry dokusorozatából

Forrás:

Az első epizód rögtön néhány 2020-as felvétellel indított, amelyen Harry és Meghan nemsokkal utolsó hivatalos megjelenésük után láthatók. Harry a reptéren, Meghan egy szobában mesélt arról, hogy fogalmuk sem volt, hogy jutottak idáig, és azt sem, hogyan kezdjenek bele a mesélésbe. Harry viszont felfedte, hogy úgy érzi, felesége és kisfia is veszélyben forogtak, és neki felelőssége volt megóvni őket. Meghan feladta az életét miatta, majd ő is feladott mindent, hogy vele lehessen.

Amikor megkérdezték Meghantól, miért mondott igent a dokuszériára, elmondta: úgy érzi, sokan félreértették őt, nem úgy mutatják be őt, amilyen valójában, könyveket írnak róla, nem egyszerűbb akkor már elmondani a saját történetét?


Forrás: Több jelenetben is bepillantást nyerhettünk életükbe mind Kanadában, mind Montecitóban található otthonukban.
Forrás: Meghanék mutattak egy sosem látott képet Archie születésnapjáról is.
Forrás: Harry arról is mesélt, hogy ő szerencsés volt, mert feleségül vette élete szerelmét, de ez nem mindenkire igaz.

"Szerintem sokaknak a családban, nyilván leginkább a férfiaknak, ott van a kísértés és a késztetés arra, hogy olyan személyt vegyenek el, aki illeszkedik a formába, azzal szemben, hogy valaki olyannal legyenek, akivel talán egymásnak teremtette őket az ég, ez a különbség aközött, hogy a fejeddel vagy a szíveddel hozol döntéseket. Az édesanyám pedig határozottan, ha nem is minden döntést, de ezeket a szívével hozta meg, én pedig édesanyám fia vagyok" - utalt arra, hogy Dianához hasonlóan az érzelmek alapján hoz döntéseket, és ezért választotta Meghant is.

Harry úgy érzi, Meghan nagyon sok mindenben hasonlít Dianára, rengeteg bennük a közös, és a vele történtek miatt érezte úgy, hogy mindent el kell követnie, hogy megvédje őt.
Forrás:

A pár arról is mesélt, hogy első randijukon Harry késett, de nagyon jól érezték magukat, és Meghan még másnapra lebeszélt vele egy újabb találkozót. Ezt követően sokáig távkapcsolatban éltek, próbálták titkolni szerelmüket, már csak azért is, mert Harry az évek során azt tapasztalta, hogy minden egyes barátnőjét elüldözte mellőle a média.

Amikor kiderült, hogy ők egy párt alkotnak, részben egy teher hullott le a vállukról, de az állandó médiafigyelem elkezdte megnehezíteni a dolgukat. Egyetlen lépést sem tudtak tenni anélkül, hogy ne készültek volna róluk fotók, amelyek nagyon megnehezítették kapcsolatuk alakulását.


Forrás:

Harry azt is elmondta, hogy rengeteg rasszista megjegyzést, kritikát és beszólást kapott Meghan, ám a királyi családtól nem kapott segítséget. Mindig azt mondták, hogy ne kommentálják a dolgot. Sőt, a királyi család egyes tagjai azt vallották, hogy az ő feleségük is keresztülment ezen a nagy médiafigyelmen, a sok támadáson, és ugyan miért érdemelné Harry barátnője azt, hogy másképp kezeljék őt, mint a többi feleséget? "Miért van szüksége neki védelemre?" - kérdezték tőle, Harry szerint azonban a rasszizmus kapcsán ez az egész teljesen más kategóriába esett.

Meghan felfedte, hogy ez az egész borzalmas volt, de folytatta életét anélkül, hogy egyetlen megjegyzést is tett volna, ameddig csak bírta.


Forrás:

A pár arról is mesélt, milyen volt Meghan első találkozása a királynővel és a családdal. Sokan azt hitték, mivel egy amerikai színésznőről van szó, biztosan nem fog sokáig tartani a dolog. "A színésznői dolog volt számukra a legnagyobb probléma" - mesélte Meghan, aki úgy érezte, hogy emiatt beskatulyázták őt ismeretlenül.

Meghan még azt sem tudta, hogy kell meghajolni a királynő előtt, nagyon izgult, a találkozó után viszont Sára yorki hercegné azt mondta neki, hogy ügyes volt. Egyébként pedig minden családtagnak pozitív benyomása volt Meghanról. 

Az első karácsonyuk a királyi családdal csodás volt, Meghan imádta, hogy együtt lehet egy nagy, népes családdal, és Harry nagypapájával is nagyon jól érezte magát. Abszolút nem volt bennük semmiféle negativitás.


Forrás: A pár felfedte azt is, hogy 2017-es eljegyzésük egy jól megalkotott reality show volt, amit még el is kellett próbálniuk, és sosem mesélhették el saját, valódi történetüket.

Ráadásul állandóan aggódott amiatt, hogy királyi családtagként milyen feladatokat kell ellátnia, milyen helyszínekre kell elmennie, és egyáltalán mit viselhet. Nem tudta eldönteni, hogy egy-egy ékszert egyáltalán viselhet-e, mit fognak érte szólni, de Harry büszke volt rá, hogy ennek ellenére is mindent elkövet, hogy beilleszkedjen. Meghan tudta, hogy nem vehet fel a királynőével megegyező színű ruhát a közös eseményeken, de a többi senior családtaggal megegyező árnyalatot sem, így igyekezett fehéret, szürkét, bézst választani, hogy beolvadjon. Ám többször is vádolták őt a lapok azzal, hogy így akar kitűnni a tömegből.
Forrás:

Szóba jött Meghan családja is, felfedte, hogy 10 éve nem is találkozott féltestvérével, aki hirtelen ott volt az újságok címlapján, és állította, hogy a hírnév miatt Meghan már szóba sem áll vele. Szinte alig ismerték egymást, nem volt köztük vita, egész egyszerűen sosem volt szoros a viszonyuk, és hazugság volt, hogy 2018-ig sokat beszéltek volna.

Meghan azt is felfedte, hogy édesapjával, Thomasszal is próbálta felvenni a kapcsolatot, amikor a férfi kórházba került. Hívta, írt neki, de semmi válasz, miközben az újságok arról írtak, hogy Meghan egyáltalán nem kereste édesapját. Aztán egyszer csak kapott tőle egy üzenetet, amit olvasva rögtön tudta, hogy nem az édesapja válaszol neki, és a telefonját feltörték. Ekkor tudták, hogy hacsak nem telefonon beszélnek, nem lehetnek biztosak abban, hogy ki van a másik oldalon. Harry tudta, hogy Meghan számára ez az egész milyen nehéz, hiszen mindezek előtt volt egy édesapja, akivel most egyáltalán nem tud beszélni.


Forrás: Az első három rész után fog csak érkezni a következő három, erre még várnunk kell. Ha viszont kíváncsi vagy, milyen fotókat mutattak gyermekeikről a dokusorozat első három részében, KATTINTS IDE!